Goran Vincetić odlazi iz Rudara u NK Zagreb

Iako ga je ugovor sa Zagrebom vezao do 2018. godine, Željko Kopić prvi pomoćnik Dražena Medića poželio se samostalne karijere. To tim prije jer ga je zaskočila ponuda Slaven Belupa koja se baš i ne odbija. Zagrebov alfa i omega nije ni pomišljao Kopiću praviti bilokakve probleme, dapače, podržao je njegovu namjeru da se samostalno dokaže, a prva će prigoda biti iduće subote u Zagrebellu kad će se 20. lipnja Slaven Belupo ogledati sa Zagrebom u prijateljskoj utakmici. S Kopićem razrješnicu je dobio i Zlatko Bašić, odsada prvi Kopićev pomoćnik.

Tako se Zagreb neposredno uoći početka priprema koje startaju u ponedjeljak 15. lipnja, na trenutak našao u naizgled nezgodnoj situaciji koja je međutim vrlo brzo razriješena. Na neke “kvalificirane”preporuke na razgovoru kod Medića za upražnjeno Kopićevo mjesto našao se 39-godišnji Goran Vincetić, u čijem bogatom nogometnom, čak i međunarodnom životopisu koji obuhvaća i Austriju, Albaniju, Slovenuiju… Između ostaloga stoji da je svojedobno u prvoligaškom Varteksu igrao s aktualnim članom Zagrebovog stručnog stožera, Madunovićem.

Ne treba dvojiti da je i Madunovićeva riječ bila bitna, iako je redovito presudna Medićeva, budući da je rijetko griješio prigodom odabira svojih suradnika. Istodobno je Madić dao i zeleno svijetlo za ideju da Bašićevu ulogu preuzme 25- godišnji Domagoj Francetić koji već godinu dana radi u Zagrebovoj nogometnoj školi a pred obranom je diplomskog ispita iz područja nogometa na Fakulteti za fizičku kulturu u Zagrebu, donosi nkzagreb.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije