Izvučeni parovi turnira u Prelogu: Donosimo raspored za petak

Od petka, 15. srpnja kreću nogometna događanja u Parku Mladosti u Prelogu u organizaciji Nogometnog kluba Mladost Komet iz Preloga.

Ove godine sudjeluju 32 ekipe: 12 seniorskih, osam veteranskih, šest mlađih i šest starijih pionira. Ljubitelje malog nogometa očekuju 54 utakmice u prvom dijelu turnira i još 20 utakmica u završnici. Tradicija najboljeg malog nogometa se nastavlja, Prelog.hr.

Petak, 15.7.2016.

19.30h BISTRO HOLIDAY – MNK VARAŽDIN
20.00h FORUM – ELMACO
20.30h EUROKLIMA – CRVENI ĐAVOLI
21.10h BAZA ANTRUM – CB GANI MNK KLUB 75
21.50h BUDUĆNOST PODBREST – TERMITI
22.30h NK MLADOST JUNIORI – PRIJATELJI
23.10h SVJEŽA JAJA VUK – MARTI

Uz mali nogomet u Prelogu sve posjetitelje čeka puno dobre zabave. Već prvog dana uz otvaranje turnira predstavit će se Puhački orkestar Grada Preloga te mali plesači Društva Naša djeca Prelog, a turnir i Ljetne noći Grada Preloga otvorit će gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Na pozornici u Parku Mladosti zasvirat će u petak Tamburaški sastav Kumovi, a nakon njih iz dana u dan će se izmjenjivati: Etno duo Goga&Željko i KAJazzeri, Skandal band, Pis of kejk, Kavaliri, Mustač band i Opća opasnost. Što se sportskog dijela tiče prvoga vikenda nas čeka streetball, košarkaški turnir, a sljedećeg tjedna odbojka na pijesku. Dođite sljedećih desetak dana u Prelog i nećete zažaliti.

>>> Kompletan raspored i skupine malog nogometa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije