Ruski Sibir i ukrajinski Sevastopol nakon 75 minuta napustili teren

S početkom u 11:00 sati, na igralištu NK Poleta u Sv. Martinu na Muri, odigran je prijateljski susret između ruskog drugoligaša FC Sibir-a i ukrajinskog drugoligaša FC Sevastopola. Ruska momčad je jučer odigrala susret s domaćinom i pobjedom od 2-3 dobro startala pripreme, dok su gosti iz Ukrajine u isto vrijeme trenirali na pomoćnom terenu Poleta.

Susret je završio nerješenim rezultatom, točnije 2-2. Napominjemo da je susret 2 puta prekidan na 5minuta – zbog velikih vrućina slijedila je okrijepa i ulazak u svlačionice, točnije, svakih 25 minuta, te se tako odigralo samo 3 puta po 25 minuta umjesto normalnih 90.

Prva trećina susreta je pripala Ruskoj momčadi, koja je u današnji susret ušla s potpuno promjenjenim sastavom u odnosu na jučer te su tako i preostali igrači dobili svoju priliku. Ruska momčad je povela u 17. minuti i taj je rezultat ostao do 25. minute u kojoj slijedi prva pauza, a za ukrajinsku momčad i prva promjena vratara – nakon svake trećine susreta, ukrajinska momčad je dala priliku jednom od trojice vratara.

Druga trećina, ponudila nam je u 25 minuta golijadu, točnije 3 gola. Ukrajinska momčad je izjednačila u 9.minuti druge trećine (točnije u 34.minuti susreta),a u 42. minuti ukrajinski sastav dolazi i do vodstva od 1-2, no to vodstvo ne uspijeva održati pa tako u 49.minuti (minutu prije druge pauze) ruska momčad izjednačava susret i na predah odlazi s 2-2.

U posljednjoj trećini golova nije bilo, što ne znaći da nije bilo prilika – prilike su bile na obje strane, no ni jedna momčad ne uspijeva iskoristiti niti jednu od brojnih šansi.

U popodnevnim satima, točnije u 18:00 sati na igralištu Poleta igra hrvatski prvoligaš NK Osijek i ukrajinski predstavnik Metalurg koji je jučer poražen od Cibalije rezultatom od 1-2 na gostovanju u Hlapičini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije