Uspješan malonogometni turnir Udruge mladih Vratišinec

Udruga mladih Vratišinec po prvi puta organizirala je malonogometni noćni turnir. Turnir se održao 22. i 23. lipnja na igralištu kod OŠ dr. Vinka Žganca, a započeo je revijalnom ženskom utakmicom u kojoj su igrale igračice bivšeg kluba Oaza iz Selnice protiv cura iz Udruge mladih Vratišinec.

Nakon ženske revijalne utakmice, započele su utakmice po skupinama. Domaćini su za prvi dan priredili nagradne igre za stariju publiku i time podigli atmosferu turnira. Tijekom turnira bilo je organizirano praćenje utakmica Europskog prvenstva, a nudila su se jela i pića po prihvatljivim cijenama. 

Turnir je osvojila ekipa “Caffe bar Frumento” koja je u finalu pobijedila ekipu “Mama ti je sestra“. Treće mjesto osvojila je ekipa “Elmaco Termotehnika, a četvrto ekipa “Intermegrad“. Za pobjedničku ekipu “Caffe bar Frumento” igrali su Dino Križaić, Petar Horvat, Josip Lepen, Matija Kolar, Davor Mučić, Denis Bobičanec, Luka Bobičanec, Boris Vurušić i Kruno Hruškar.

Na turniru su igrale ekipe: Udruga mladih Vratišinec, Caffe bar Frumento, Propali nogometaši, Udruga mladih Knezovec, Elmaco Termotehnika, Intermegrad, MNK Brodec, Mama ti je sestra, Nikud nikam, Costa Concordia i Udruga mladih Stanetinec. Pobjednici turnira osvojili su dvije tisuće kuna, drugoplasirana ekipa primila je tisuću kuna, a nagrada za treće mjesto bila je 350 kuna.  

Članovi Udruge mladih Vratišinec pokazali su se kao odlični organizatori. Organizirali su turnir o kojem će se pričati još dugo vremena te je odlučeno da će ovaj turnir postati tradicionalan, svake godine isti vikend (oko 22.6). Sva zarađena sredstva će se uložiti u izgradnju sportsko rekreacijskog centra Udruge mladih Vratišinec.

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima, posjetiocima i navijačima, a najviše svojim članovima na trudu u realizaciji turnira. Slike s turnira pogledajte na Facebooku: prvi dan i drugi dan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije