DRŽIMO FIGE

PRELOG Hrvatska rukometna reprezentacija završila prvu fazu priprema za olimpijske igre

Hrvatska rukometna reprezentacija uspješno je završila prvu fazu priprema za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu

U Hotelu i na terenima Hotela Panorama Prelog naši su se reprezentativci, njih dvadeset, 14 dana pripremali za veliki nastup.

Pripreme su kako kažu odgovorni bile uspješne, završene bez ozljeda, a njih 17 putovat će u Pariz gdje će igrati u skupini A s reprezentacijama Japana 27. srpnja u 17 sati, Slovenije 29. srpnja u 11 sati, Njemačke 31. srpnja u 11 sati, Švedske 2. kolovoza u 14 sati i Španjolske 4. kolovoza u 21 sat.

Svi reprezentativci, članovi stručnog stožera na čelu s izbornikom Dagur Sigurdssonom, članovi vodstva puta i najodgovorniji iz HRS.-a bili su više nego zadovoljni smještajem i prijemom u Gradu Prelogu i Hotelu Panorama, a najavili su već sada da će se u Prelog vratiti prvom prilikom na pripreme uoči nekog velikog natjecanja.

Prije pak kratkog i zasluženog odmora ,pred završni dio priprema u Opatiji i odlaska u Pariz, u varaždinskoj sportskoj dvorana Areni odigrali su pripremni, kontrolni susret s odgovarajućom reprezentacijom, Egipta i susret završili uvjerljiv om pobjedom 36:29, nakon vrlo dobre igre što nudi dodatni optimizam, pred nastup na OI-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije