utakmice u studenom

ŽRK ZRINSKI Čakovčanke u trećem pretkolu Eurolige

U Beču, središtu Europske rukometne federacije (EHF-a) objavljen je konačan raspored pretkola Europske lige za natjecateljsku 2024./2025.sezonu

Prema za to određenom koeficijentu rukometašice ŽRK Zrinskog Čakovec na 15. su mjestu što pak znači da će natjecanje početi od trećeg pretkola i to kao nositelji.


Prve utakmice na rasporedu su 9./10. studenoga, a uzvrat tjedan dana kasnije. U utorak 15.srpnja u Beču će biti izvršen ždrijeb parova pretkola Euro lige, nakon toga će se znati detaljniji podaci.


Zahtjevi krovne europske rukometne federacije u trećem su pretkolu puno stroži nego u prva dva pretkola,, iz čakovečkog kluba zato opravdani apel odgovornima u Gradu i Županiji da im pomognu u organizaciji, a od sponzora očekuju da prepoznaju svoje šanse u ovom elitnom europskom natjecanju.

U klubu će ovih dana biti imenovan posebni Organizacijski odbor koji će brinuti o svim organizacijsko-financijskim i natjecateljskim pitanjima , tako da nastup Čakovčanki prođe u najboljem redu i s što manje problema.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije