I.RUKOMETNA LIGA

ŽRK ZRINSKI Zrinskice pretrpjele poraz u Labinu

Nakon dobre igre i važne pobjede s varaždinskom Kokom s pravom se je očekivao takav nastavak i u Labinu

RUDAR – ZRINSKI 33:27 (20:15)


LABIN – Sportska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Ivica Botinčan i Dario Rupčić (oba Rijeka).


RUDAR: Kamenar, Perčić, Šumberac (1), Basanić, Zahtila (7), Vrkić (1), Bradanović, Belušić, Pavić, Šegota,Matić, Krmer (1), Miočinović (6), Đuzel (3), Ugrin,Jajčević (14). Trener: Diego Datos.


ZRINSKI: Kozjak, Makarova, Balent, Balaško (2), Kosovac (1), Milošević (4),Gudelj (8), Cvitanović (5), Balić (4), Posavac (3), Varga, Vidović. Trener: Risto Arnaudovski.


Nakon dobre igre i važne pobjede s varaždinskom Kokom s pravom se je očekivao takav nastavak i u Labinu. Nažalost, prevarili smo se u takvoj prognozi i najavi, Čakovčanke su igrale slabo, s mnogo grešaka u napadu i obrani, vratari su imali tek četiri obrane u 60 minuta, da dalje ne nabrajamo.

Posebno su zatajile one igračice od kojih se je očekivalo da će biti nosioci igre pa su domaće lakše od očekivanja došle do zaslužene i za njih važne pobjede, Čakovčanke pak su si ovim porazom u mnogome otežale ispuniti na početku prvenstva realno zadani zadatak. Očito je da nakon burnih događanja u klubu nešto ne štima.


Ukratko, već nakon 30 minuta bilo je mnogo toga jasno oko konačnog ishoda, domaće su taj dio susreta završile vodstvom +5, u drugom dijelu imale su vodstvo i osam razlike pa su na kraju zasluženo slavile.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije