PRVA B LIGA

ODLIČAN USPJEH Odbojkašice Nedelišća ostvarile pobjedu protiv Siska

U zadnjoj domaćoj utakmici u ovoj sezoni odbojkašice Nedelišća trebale su ostvariti pobjedu za osiguranje ligaškog statusa

OK NEDELIŠĆE ELTING – OK SISAK 3 : 0 (25:23, 25:17, 25:20)


Dvorana OŠ Strahoninec , gledatelja 100


Suci: Gerić (Macinec), Kozjak (Šenkovec)


Nedelišće: Vnuk, Herman, Cmrečnjak, Sanda, Ana i Iva Novak, Baksa, Žižek, Treska, Barlović, Novaković, Varga (trener Kirić)


Sisak: Bernić, Peković, Alijagić, Marinčić, Nina i Katja Batnožić, Gori, Rokić, Pokos, Butković, Gašo, Srećković, Ivančić (trenerica Culjaga)


U zadnjoj domaćoj utakmici u ovoj sezoni odbojkašice Nedelišća trebale su ostvariti pobjedu za osiguranje ligaškog statusa. Utakmicu su mnogo bolje započele gošće. Odličnim servisima Nine Batnožić povele su 4:0.

Domaće su imale jako loš prijem, uz to su mnogo griješile na servisu. Sredinom seta Sisak je imao sedam poena prednosti. S tri as servisa Treska je smanjila tu prednost. Kod 17:19 u igru ulazi Vnuk. Nedelišćanke su poravnale kod 21:21. U završnici su servisi Treske opet donijeli ključne poene domaćim igračicama. Bernić je promašila zadnji servis i Nedelišće osvaja set sa 25:23.

Kad su to domaće igračice prebrodile, u nastavku utakmice sve je išlo lakše. U oba seta brzo su stekle veću prednost koju su bez problema sačuvale do kraja. Ti su setovi završili 25:17 i 25:20. Sada Nedelišće ima skor 9-11 i teško da ih se može izbaciti s najmanje devete pozicije koja osigurava nastup u ligi i sljedeće sezone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije