20. kolo

TREĆA HNL – SJEVER Evo kako su odigrali međimurski klubovi

Bez pobjednika Polet/SNMN i Rudar, Dinamo i Koprivnica, Međimurje i Pitomača, poraz Graničara/K

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

U 20 kolu 3. HNL-sjever u Svetom Martinu na Muri odigran je susjedni derbi Poleta i Rudara. Koprivnica i Dinamo/D odigrali su susret bez pobjednika 2:2. Poveli su gosti u 34. minuti pogotkom Novaka da bi domaćin poravnao u 40. minuti preko Jambrušića. Isti igrač preokreće rezultat na 2:1 dok Petak u 74. minuti poravnava rezultat na konačnih 2:2.

Derbi kola između Poleta/SMNM i Rudara odigran pred više od 700 gledatelja završio je bez pobjednika 1:1. Domaćin je došao u vodstvo u 41. minuti pogotkom Barata da bi gosti poravnali rezultat u 86. minuti preko Šardija. U 46. minuti došlo je do nenamjernog sudara domaćeg igrača broj 5 (Vincetić Erik) i gostujućeg igrača broj 8 (Evald Vinka) pri čemu je domaći igrač izvukao deblji kraj te više nije mogao nastaviti susret jer mu je po riječima doktora puknula fibija na nozi te je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu- piše u izvještaju sa utakmice.

Varteks je u Kotoribi pobijedio Graničar 3:1. Gosti su već u prvih 45 minuta preko Glavice u 27., Lukačića u 33, te Kanceljaka u 45. minuti vodili 3:0 da bi u nastavku Deždek u 55. minuti postavio konačni rezultat utakmice.

Rezultati 20 kola: Podravina-ŽNK Virovitica 0:1, Koprivnica-Dinamo/D 2:2, Graničar/K-Varteks 1:3, Međimurje-Pitomača 0:0, Polet/SMNM-Rudar 1:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije