finale u preskoku

GIMNASTIKA Naša Tijana Korent izborila finale Svjetskog kupa u Osijeku

Čestitamo i Tijani želimo uspješan nastup i medalju!

U Osijeku je u tijeku tradicionalni 15.po redu Svjetski kup u gimnastici. Nastupaju gotovo svi najbolji svjetski gimnastičari kojima je to dobra priprema za skoro Europsko prvenstvo.

Među njima je i Tijana Korent, članica Gimnastičkog kluba Nedelišće koja je u današnjim kvalifikacijama postigla odličan rezultat na „svojoj spravi“- preskoku.

U izuzetno jakoj konkurenciji izborila je novo finale koje je na rasporedu u subotu, 6. travnja uz izravan prijenos na HTV-u 2 s početkom u 14,30 sati. Čestitamo i Tijani želimo uspješan nastup i medalju!

Tijana Korent izborila je svoje 11. finale preskoka u Osijeku i čak 46. u karijeri. Danas je bila četvrta s 12.899 (oba skoka 4.2 – 12.933 i 12.866).

“Zadovoljna sam svojim skokovima, danas je bio glavni cilj ući u finale, a onda idemo sve ispočetka, ocjene idu na nulu. Nadam se da ću u finalu ipak malo popraviti izvedbu skokova. Uz malo sreće, tko zna što sve može biti. Konkurencija je dosta jaka, Francuskinja Coline Devillard koja je danas bila najbolja, radi odlične skokove i mislim da je ona ovdje nedodirljiva. Ali druge dvije medalje nisu nedostižne. Baš se veselim suboti da ponovno osjetim tu nevjerojatnu osječku publiku”, rekla je Tijana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije