POSJET DELEGACIJE NK OSIJEK

CIRKOVLJAN NK Naprijed posjetila delegacija NK Osijeka na čelu s trenerom Zekićem

Na poziv uprave kluba, u znak prijateljskih odnosa NK Naprijed Cirkovljan, posjetila ih je delegacija NK Osijek na čelu s glavnim trenerom Zoranom Zekićem

Uz njega su prisustvovali pomoćni treneri Ivo Smoje i Želimir Mešnjak te José Boto sportski direktor NK Osijek. 

Također, posjetu delegacije Osijeka prisustvovali su i gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik gradskog vijeća grada Preloga Đuro Ujlaki, predsjednik ZSU grada Preloga Dejan Naranđa.

Budući da se radi o nesvakidašnjem događaju da eminentna imena iz Hrvatskog nogometa dolaze u jedan mali klub kao rezultat prijateljskih odnosa, ovo je dokaz koliko jedan mali klub može privući pažnju velikih imena i klubova. 

 – Nije ovo sve slučajno jer klub aktualno vodi uprava puna entuzijazma koja daje svoj puni angažman i znanje kako bi klub dobro funkcionirao. Klub tako ima čak tri mlađe kategorije u svojoj školi nogometa na koju su posebno ponosni, a škola nogometa je za svu djecu potpuno besplatna. 

– Želimo također posebno naglasiti da je Naprijed Cirkovljan i po drugi put organizator službenog Dinamovog kampa od 17.07- 20. 7. 2024. godine.

– Događaj je prošle godine izazvao veliko zanimanje i pažnju, a cilj je da i ove godine bude na jako visokom organizacijskom nivou. Što reći više, osim da ćemo se i dalje truditi da damo sve za boljitak voljenog nam kluba iz ulice Zdenci, rekao nam je u razgovoru Mario Horvat jedan od najzaslužnijih što je do ovoga posjeta i došlo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije