prva liga

RUKOMET Zrinskice na domaćem terenu poražene od Podravke

Bila je to zaostala utakmica 19. prvenstvenog kola u kojoj su gošće opravdale ulogu favorita i lako došle do očekivane i uvjerljive pobjede

ZRINSKI – PODRAVKA/VEGETA 21:38 (7:20)


ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja:150. Suci: Dorijan Pešutić (Matulji) i Marko Prpić (Kostrena). Delegat: Zdravko Golub (Čakovec).


ZRINSKI: Kozjak, Makarova, Megerle, Balent (2), Balaško (1), Golub, Kosovac (1), Milošević (6), Gudelj (5), Cvitanović (2), Balić (2), Posavac (2), Varga, Blagus, Marciuš, Janković. Trener: Risto Arnaudovski.


PODRAVKA/VEGETA: Tucaković, Zadravec (2), Vuković (5), K. Pandža (2), Popović (2), Čurić (1), Franušić, Đelekovčan (1), L.Kalaus (1), D. Kalaus-Žulj (3), Šenvald (2), Vuljak (3), Šimara (6), A. Pandža (2), Mamić (7), Bešen. Trener: Ivica Obrvan.

Bila je to zaostala utakmica 19. prvenstvenog kola u kojoj su gošće opravdale ulogu favorita i lako došle do očekivane i uvjerljive pobjede. Igrale su koliko im je bilo potrebno za to, sve je bilo jasno već nakon prvih 30 minuta, gošće su već tada imale vrlo uvjerljiv rezultat i vodstvo 20:7.

U drugom dijelu susreta slično i na kraju vrlo uvjerljivih, čak + 17. Od domaćih pak se je unatoč kvalitetnog protivnika očekivala bolja igra, ovaj puta to je izostalo, bilo je previše promašaja i tehničkih grešaka. Valjda će bolje biti u idućim susretima, prvi je na rasporedu lokalni derbi s varaždinskom Kokom 13.travnja u Čakovcu. O nekim situacijama koje su se događale tijekom utakmice i nemaju mjesta na sportskim terenima ovog puta nećemo, to se rješava na drugim mjestima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije