velika konkurencija

GK NEDELIŠĆE Male gimnastičarke ostvarile odličan uspjeh na natjecanju u Zagrebu

U Nedjelju je u zagrebačkom centru LUČKO, održan 5.-ti ''Trešnjić kup'' u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici – osnovni program

Nastupilo je više od 300 natjecatelja, a među njima i male gimnastičarke gimnastičkog kluba ”Nedelišće”, koje su zabilježile odlične nastupe ostvarivši vrlo dobre rezultate u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Tako je u Kategoriji 6. Ekipa u sastavu: Vita Špoljarić Korunić, Mila Maček, Ana Marija Tkalec i Erika Ščerbić osvojila ukupno 2. Mjesto i srebrnu medalju, dok su i pojedinačno osvojene dvije medalje i to: Vita Špoljarić Korunić  2.mjesto i srebrnu medalju, Mila Maček 3. mjesto i brončanu medalju, a Ana Marija Tkalec ostvarila je plasman na 5. mjesto, te Erika Ščerbić na 7. Mjesto.


U Kategoriji 4. Ekipa u sastavu Vita Srnec, Nora Žnidarić, Emeri Regina Obase, Sara Novak i Nera Frančić osvojila je ukupno 2. mjesto i srebrnu medalju.


U Kategoriji 7. svoj prvi nastup na natjecanjima, a nakon samo nekoliko mjeseci treninga, zabilježila je Žana Jambrošić  koja je  između 62 natjecateljice zauzela sasvim solidno 35. mjesto.

-Velike čestitke upućujemo  trenerima Ričardu Crnjcu, Sabini Hegeduš i Gabrijeli Gudelj, a posebno i trenerici Vesni Stare Crnjac na njezinoj stručnoj i savjetodavnoj pomoći prilikom pripremanja vježbi za naše male gimnastičarke. Još jednom velike čestitke svima i puno uspjeha malim gimnastičarkama na idućim natjecanjima, te daljnjem građenju njihovih gimnastičkih karijera.”- kažu iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije