sportska najava

RUKOMETNO – NOGOMETNI VIKEND Zrinskice dočekuju Podravku/Vegetu, međimurski derbiji u Trećoj ligi sjever

U Prvoj ligi seniorke Međimurja/Čakovec gostuju u subotu Zadru kod Donata

Nastupajući vikend ponovo nudi niz sportskih događanja. Počinje već danas (četvrtak) kada su rukometašice Zrinskog u 17 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec domaćin ekipi višestrukih državnih prvakinja Podravka/Vegeti Koprivnica. Riječ je o zaostalom susretu 19. prvenstvenog kola, ostali naši predstavnici zbog uskrsnih blagdana ne igraju.

U Trećoj nogometnoj ligi sjever na rasporedu je 18. prvenstveno kolo. U Kotoribi se igra lokalni derbi, Graničar je domaćin čakovečkom Međimurju, u Murskom Središću se igra derbi kola, Rudar je domaćin Pitomači, a drugi lokalni derbi je Svetom Martinu na Muri gdje je Polet domaćin Dinamu Domašinec. Sve se utakmice igraju s početkom u 15,30 sati.

U Prvoj ligi seniorke Međimurja/Čakovec gostuju u subotu Zadru kod Donata, to je derbi začelja, važan susret za Čakovčanke koji počinje u 14 sati. Mladi pak sastavi Međimurja/Čakovec, pionirke i kadetkinje domaćini su u petak (SRC Mladost 11 i 12,30 sati) vršnjakinjama zagrebačkog Dinama, a u subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice međimurskih županijskih liga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije