PRVA LIGA

PORAZ RUKOMETAŠICA Zrinskice izgubile od Splita 2010

Nakon poraza u Čakovcu od ekipe Splita 2010 u četvrtfinalu Kupa, Čakovčanke su od istog protivnika uvjerljivo poražene i u prvenstvenom susretu, ovog puta u Splitu

SPLIT 2010 – ZRINSKI 31:24 (19:10)

O samom susretu imamo malo informacija pa tek toliko da je sve oko pobjednika bilo jasno već nakon 30 minuta kada su domaće taj dio susreta završile uvjerljivim vodstvom 19:10.

U drugom dijelu susreta nije im trebala neka dobra igra da susret završe s također uvjerljivim rezultatom i pobjedom 31:24. Uspjeli smo saznati da su Čakovčanke na početku susreta propustile realizirati dva sedmerca, da su tijekom susreta imale 13 tehničkih grešaka, a nisu realizirale 11 „zicera“, da dalje ne nabrajamo.

Očito je da nešto ne štima, da su Čakovčanke u rezultatskoj i igračkoj krizi što im u velike remeti planove o visokom plasmanu i igranja u Europi. Vidljivo je također da je neočekivana i ishitrena odluka oko promjene na trenerskoj klupi izazvala neželjene posljedice.

Za očekivati je da odgovorni objektivno sagledaju nadamo se samo trenutnu situaciju u kojoj se klub i ekipa nalaze i povuku odgovarajuće poteze da klub koji ima velik broj pristalica i perjanica je ženskog rukometa ne samo u Čakovcu i Međimurju, nego i šire nastavi raditi s što manje problema i da na kraju prvenstva realizira realno postavljene i najavljene planove i ciljeve.


Prije pak Uskrsnih blagdana Čakovčankama slijedi odigrati zaostali prvenstveni susret s višestrukim državnim prvakinjama Podravkom Vegeta Koprivnica. Taj je susret na rasporedu u četvrtak u 17 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije