EVO REZULTATA

MEĐIMURSKA NOGOMETNA NEDJELJA Međimurec slavio u Štrigovi, Venera u Strahonincu

Nogometna nedjelja koja je bila sunčana, ali i kišna i u kojoj je odigrano 15 utakmica, donijela je 7 gostujućih pobjeda, 3 neriješena rezultata te 5 pobjeda domaćina

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici:

NOGOMETNE LIGE

Derbi kola Međimurske Premier lige odigran je u Štrigovi gdje je Sloga ugostila Međimurec.

U Čvrstoj, borbenoj i neizvjesnoj utakmici Međimurec je pogotkom Patrika Mraza od 66. minute ostvario minimalnu ali zasluženu pobjedu.

Delegat Željko Kovačić u svom izvještaju je naveo: Od 21. minute igra prekinuta u trajanju od 5 minuta zbog kratkotrajno jakog nevremena i tuče, nakon čega je nastavljena. U 45. minuti u sudaru glavama, ozlijeđen je gostujući igrač broj 2 (Volar) te napušta teren za igru i odveden je u ŽB Čakovec.

U 78. minuti gosti burno reagiraju i traže isključenje domaćeg igrača broj 5 (Castro Amaral) zbog navodnog udaranja gostujućeg igrača broj 7 (Hrustek) u toku igre, što nije bilo u vidokrugu sudaca. Na moju intervenciju, sudac nije disciplinski kaznio nikoga od sudionika, jer nije bilo elemenata.

Došlo je do kratkotrajnog naguravanja ta dva igrača da bi gost. igrač 7 (Hrustek) pao na pod, a igra je nastavljena zbog čega je bila i zaustavljena. U žustroj, na momente i nervoznoj igri, dva izjednačena takmaca, gosti spretnije i sretnije dolaze do pobjede. BSK je pogocima Lackovića od 49. te Skolibera od 86. minute pobijedio Bratstvo iz Savske Vesi 2:0. Gosti su utakmicu završili s devet igrača jer su im isključeni Knežević (19), Hlapčić (78).

Spartak je ostvario u utakmici punoj preokreta i rezultatske neizvjesnosti pobjedu protiv Jedinstva/GM 3:2. Bubek u 10 te Ladić u 30. minuti donose gostima vodstvo od 0:2 da bi S. Šegović u 45. te Frančić u 52. i Šokčević u 65. minuti preokrenuli rezultat na konačnih 3:2.

U 1. Međimurskoj ligi Venera je pogocima Sanjkovića u 67. i 74. minuti pobijedila Strahoninec. U 2. Međimurskoj ligi Borac PMP je pobijedio Budućnost rezultatom od 2:1. Domaćin je došao u vodstvo autogolom Novaka od 15. minute dok je Tomašek povisio rezultat na 2:0. Gosti su preko Mezge u 89. minuti smanjili rezultat na konačnih 2:1.

U 3. Međimurskoj ligi skupina A u Otoku je odigran susjedni derbi Otoka i Budućnosti iz Podbresta. Gosti su poveli u 74. minuti pogotkom Martinca da bi domaćin minutu kasnije poravnao pogotkom Božeka. Pobjedonosni pogodak za domaćina postigao je Oehler u 81. minuti dok domaćin u sudačkoj nadoknadi nije iskoristio najstrožu kaznu. Rezultati utakmica:

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

BSK – Bratstvo (SV) 2:0, Spartak – Jedinstvo (GM) 3:2, Sloga (Š) – Međimurec 0:1,
Centrometal – Bratstvo (J) 0:1, Nedelišće – Mladost (SM) 2:0, Mladost Komet – Draškovec 3:1, Podturen– Dinamo (P) 1:1,

I. MEĐIMURSKA LIGA
Strahoninec – Venera PMP 0:2, Kraljevčan 38 – Plavi 4:0, Naprijed – Dubravčan 0:2, Zasadbreg 77 –Trnava 2:2,
Omladinac (NSR) – Sokol 0:1, Hodošan – ČSK 1:0, Polet (P) – Croatia 3:1,

II. MEĐIMURSKA LIGA
Mladost (I) – Pušćine 1:2, Radnički – Mura 1:2, Mali Mihaljevec – Vidovčan 1:3, Borac PMP – Budućnost (M) 2:1, Mladost (D) – Pobjeda 3:3,
Sloga (Č) – Hajduk (B) 2:0, Sloboda (S) – Jadran 0:2,

III. MEĐIMURSKA LIGA – A
Jedinstvo (NSnD) – Borac (DH) 2:4, Otok – Budućnost (P) 2:1,
Omladinac (DS) – Sloboda (M) 2:0, Graničar (N) – Drava (DM) 4:0,
Drava (K) je bila slobodna.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B
Dubrava – Omladinac (M) 1:1,
Šenkovec – Donji Koncovčak 2:1, Napredak – Bratstvo (P) 2:2, Torpedo –Parag 14:0, Hajduk (Š) –Trnovec 2:1,

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije