ZA SVAKU POHVALU

VELIKI USPJEH KC Šenkovec najuspješniji u katama na 8. KIK kupu Rudolf Perešin

U Križu je 17. ožujka 2024. godine održan 8. KIK kup Rudolf Perešin u karateu. Nastupilo je 419 natjecatelja iz 38 klubova i četiri države

Karatisti karate centra Šenkovec ukupno su osvojili 18 medalja (10 zlata, 3 srebra i 5 bronci) i tim rezultatom su u konkurenciji discipline kate ubjedljivo najuspješniji klub na natjecanju (25 klubova). Nastupilo je 15 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama i ekipa juniorki.


Zlatne medalje osvojili su: Mauro Gajnik (stariji učenici B i mini kadeti B , Karla Šagi, učenice B i starije učenice B), Mia Sabol (mini kadetkinje), Bella Mikulić (juniorke), Domagoj Miličević (kadeti), Erika Grabovac (kadetkinje), Karlo Haludek (juniori) i Nikola Aleksić (veterani).


Srebrnu medalju osvojili su:Lara Jurčević (kadetkinje), Lorena Mihalković juniorke), Berislav Maksimović (veterani).


Brončanu medalju osvojili su: David Faić (kadeti), Tea Brinc (kadetkinje), Ena Rajković (kadetkinje) , Niko Šagi (juniori) i ekipa juniorki (Erika Grabovac, Lara Jurčević i Ena Rajković).


Sljedeći vikend karatiste očekuju nastupi u Rijeci i Lepoglavi u sklopu priprema za nastup na kadetskom prvenstvu Hrvatske u travnju.


Natjecateljsku ekipu KCŠ-a pripremali su za nastup: DragoGrgić, Vlado Bošnjak , Ozren i Tihomir Grgić, a sudac iz kluba bio je Nebojša Bošnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije