prva liga

ŽRK ZRINSKI Sutra će se odigrati važan susret četvrtfinala hrvatskog Kupa sa Splitom 2010

Rukometašice čakovečkog Zrinskog protekli tjedan nisu igrale prvenstveni susret, bile su slobodne jer Prva liga ima 13 sudionika

Za to vrijeme svakodnevno su trenirale i pripremale se za nastavak prvenstva, a bila je to prilika i za bolje upoznavanje s novim trenerom Ristom Arnaudovskim, koji pak ima samo riječi hvale za igračice i njihovo zalaganje na treninzima.

Nada se da će tako biti i na vatrenom krštenju koje će imati sutra na utakmici četvrtfinala hrvatskog Kupa s Splitom 2010, utakmici koja se igra u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 20 sati, utakmici na kojoj se očekuje tradicionalna podrška iz gledališta.


-To je za nas važan susret s kvalitetnim protivnikom, svi se nadamo da ćemo dobrom igrom uz podršku naših vjernih navijača osigurati igranje na završnici, polufinalu Kupa u Poreču. Time bi ponovili uspjeh iz 2022. godine kada smo također bili sudionici završnice Kupa među četiri najbolje hrvatske ekipe, rekla nam je kapetanica čakovečke ekipe Melani Balić.


S Splitom 2010 Čakovčanke igraju i prvi susret u nastavku prvenstva, u Splitu 23.ožujka, prije toga je susret koji su trebale igrati u subotu u Čakovcu s Podravkom Vegeta Koprivnica odgođen zbog nastupa Koprivničanki u Europskom kupu, a odigrat će se u četvrtak 28. ožujka.


U čakovečkom klubu vrlo su zadovoljni što se je njihova mlada ekipa U-17 kao predstavnik Regije sjever UZ Podravku Vegeta Koprivnica plasirala među 12 najboljih hrvatskih sastava na Završnicu državnog prvenstva koja će se od 24.-28. travnja igrati u Poreču.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije