Osmina finala

MEĐIMURSKI KUP Očekuje se mnogo zanimljivih utakmica, dok je nogometna poslastica BSK-Polet/SMNM

Nakon zimske pauze nogometna sezona u Međimurju nastavlja se utakmicama osmine finala Međimurskog Kupa koje su na rasporedu ovoga vikenda

U subotu se sastaju: Venera PMP-Međimurje (G. Žganec, Filipčić, V. Žganec-Vuk), Bratstvo/J-Mladost Komet Igra se u Svetom Martinu na Muri (Deždek, Žganec, Sukanec-Drvenkar), Mladost/SM-Rudar (Dumančić, Križarić, Čurila-Kovač), Podturen-Centrometal (Aldić, Paman, Šegović-D. Jambrović), Nedelišće-Polet/P (Škrobar, Sokač, Kovačić-Horvat). Nedjelja: BSK-Polet/SMNM: (Velđi, Zobec, Felker-M. Horvat), Mladost/I-Graničar/K (Hrženjak, Novak, Dominić-D. Jambrović).

Sve će utakmice zasigurno donijeti pregršt uzbuđenja dok po nama utakmica u Belici BSK-a i Poleta/SMNM će biti utakmica za nogometne sladokusce – utakmica dviju neporaženih ekipa iz jesenskog dijela prvenstva.

– Uz maksimalni respekt prema gostima iz Svetog Martina na Muri mi u utakmicu ulazimo da je što bolje odigramo i da samim time pokušamo doći do povoljnog rezultata, a ako nam se ukaže prilika da pobijedimo, to će biti odlično, rekao nam je kapetan Beličanaca, odlični nogometaš Petar Šarić.

Svoje razmišljanje prije utakmice dao nam je i Nikola Barat kapetan Poleta koji je naglasio:

– Izuzetno cijenimo i poštujemo domaćina koji je odlična ekipa što potvrđuje da u prošlom prvenstvu još nisu doživjeli poraz. Mi smo se odlično pripremili i idemo u Belicu da odigramo odličnu utakmicu i da ostvarimo prolazak u naredno kolo Međimurskog Kup-a, zaključio je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije