ŽENSKI NOGOMET

ŽNK MEĐIMURJE Održana redovna skupština, novi dopredsjednik Bojan Režonja

Ovih je dana ŽNK Međimurje Čakovec održao redovnu Skupštinu na kojoj je jednoglasno usvojeno izvješće o radu kluba s financijskim pokazateljima za 2023.godinu, te donesen plan i program rada s također financijskim pokazateljima za 2024.godinu

Predsjednik kluba Mato Kljajić koji je vodio Skupštinu u svom je izvještaju o proteklom radu za 2023. godinu prvo zahvalio svim nazočnima na dolasku, sponzorima, donatorima, Gradu Čakovcu, Međimurskoj županiji i Međimurskom nogometnom savezu na financijskoj pomoći te roditeljima na podršci.

Seniorska ekipa ponosno predstavlja Grad Čakovec i županiju u Prvoj ligi, mladi kadetski i pionirski sastavi također su članovi Prve lige, stoga se protekla godina može uspješno ocijeniti.

Nešto slabija natjecateljska sezona bila je u drugoj polovici godine nakon što se je prva ekipa plasirala u Prvu ligu, tijekom pauze ekipa se je stabilizirala, imenovan je novi trener, dovedena su pojačanja pa je u nastavku prvenstva osnovni cilj osigurati prvoligaški status.

Klub je podmirio sve financijske obaveze, nema dugovanja što je u sadašnjoj situaciji također važan podatak. Za novog dopredsjednika imenovan je Bojan Režonja, dosadašnji dopredsjednik Ivan Mezga zbog obiteljskih je razloga odstupio, ali ostaje i dalje vjeran simpatizer kluba.

iz realno usvojenog plana i programa rada za ovu godinu izdvajamo: Osigurati prvoligaški status, biti nositelj kvalitete ženskog nogometa za područje Regije sjever, da u aktivnostima mlađih hrvatskih reprezentacija redovito sudjeluju i igračice kluba, da u klubu igraju većinom domaće igračice koje prođu „domaću“ školu nogometa.

Treba nastaviti radom u školi nogometa, nastaviti s dobrim rezultatima u Prvoj ligi pionirki i kadetkinja, izgraditi klub na najvišem nivou, organizacijski i financijski, organizirati i ove godine tradicionalni međunarodni turnir „Volim nogomet 2024.“, a kao važni zadatak je i prezentacija i promocija ženskog nogometa u svim međimurskim osnovnim školama.

Skupština je završila kratkim zajedničkim druženjem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije