SUPERLIGA

SUPERLIGA Odbojkaši Centrometala pobijedili ekipu iz Rovinja

Odbojkaši Centrometala nastavili su s odličnim igrama u prvenstvu.

OK ROVINJ – OKM CENTROMETAL 0 : 3 (14:25, 22:25, 20:25)

Dvorana Gimnasium, gledatelja 200

Suci: Tomas, Brozić (oboje Rijeka)

Rovinj: Sponza, Ličina, Aleksandar i Andrea Fatorić, Šetić, Šćepanović, Janko, Da Silva Goncalves, Da Silva Braga, Džeba, Matić (trener Gavrilov)

Centrometal: Šućur, Lučić, Juras, Marko i Matej Martinko, Novak, Rendić, Jengić, Peterlin, Zelenika, Radoš, Vuk (trener Novak)

Odbojkaši Centrometala nastavili su s odličnim igrama u prvenstvu. Na gostovanju u Rovinju rutinirano su došli do maksimalne pobjede.

Od početka su Međimurci nametnuli svoju igru. Dobar servis i prijem, prodoran napad i jak blok brzo su donijeli gostima prednost od 12:6. Nastavilo se u istom stilu i set je ubrzo gotov sa 25:14 za Međimurce. Nastavilo se slično u drugom setu, Centrometal vodi 10:6.

Nakon toga dobre minute Istrana i rezultat je poravnat kod 14:14. Jedino vodstvo u utakmici domaći su imali kod 20:19. No tad su promašili servis, pogriješili i u dva sljedeća napada. Centrometal je otišao na plus tri koliko je bilo i na kraju seta. U trećem setu brzo se Centrometal odvojio. Kod 16:8 izgledalo je da je utakmica riješena. Tada domaći pokazuju kvalitetu. Odličnim blokom potpuno su zaustavili napade gostiju.

Nakon sedam uzastopnih poena rezultat je ponovno neizvjestan. Semafor je pokazivao 18:20 kada na servis ulazi Novak i as servisom donosi plus tri. To domaći više nisu imali sposobnosti stići i utakmica završava 25:20 za goste.

Ovom pobjedom Centrometal se probio na treće mjesto na tablici s istim brojem bodova koliko ima i drugoplasirana Ribola Kaštela. Osječka Mursa je poražena u Slavonskom Broda i sada gleda u leđa spomenutom dvojcu. U narednom tjednu Centrometal opet čekaju dvije prvenstvene utakmice. U srijedu od 20 sati u Strahonincu dočekuju Split. Za vikend pak gostuju u Sisku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije