NOGOMET

3. HNL SJEVER NK Dinamo Domašinec najugodnije je iznenađenje jesenskog dijela prvenstva

- Najveći razlog dobrih rezultata je kemija unutar ekipe, dečki su prava klapa i to su nebrojeno puta dokazali i na terenu - kaže trener Dalibor Gorupić

Nogometaši Dinama iz Domašinca jesensku polusezonu 3. HNL Sjever završili su na vrlo dobroj četvrtoj poziciji te su zasigurno najugodnije iznenađenje jeseni. Dalibor Gorupić, trener domašinske momčadi spada među najperspektivnije trenere u ovom dijelu Hrvatske, ali i nadaleko šire.

Po prirodi ambiciozan, ne zanima ga prosjek, već samo odlični rezultati. U razgovoru na upit kako tumači da je plasman bolji od očekivanog nam je rekao…

– Mislim da smo postignutim rezultatima iznenadili možda malo i sami sebe. Postojala je određena skepsa s obzirom da pripreme nismo odradili kako treba,a uz to bilo je burno razdoblje kroz ljeto, međutim odlično smo krenuli u jesen, zaredali nekoliko kvalitetnih rezultata, a prije svega nam je igra vrlo brzo imala i glavu i rep.

Prije svega mislim da smo odlično odradili prijelazni rok, kvalitetno selekcionirali igrače, što se kasnije potvrdilo kao pun pogodak. Najveći razlog ovog kvalitetnog rezultata je kemija unutar ekipe, dečki su prava klapa i to su nebrojeno puta dokazali i na terenu.

Kako ocjenjujete polusezonu i kvalitetu nogometa u Trećoj HNL Sjever?

– Unatoč mnogim zlobnim komentarima da u ovoj ligi nema kvalitete svi oni koji su dolazili na naše utakmice mogli su se uvjeriti da su u Domašincu gostovale odlične momčadi koje u svojim redovima imaju izvanredne igrače koji su imali i zavidne karijere.

Ako se pogleda tablica može se zaključiti da eventualno Polet i Križevci malo odskaču, a svi ostali smo podjednake kvalitete, sve utakmice su zanimljive, dinamične, kvalitetne i mi se još uvijek kao momčad u nekim utakmicama prilagođavamo višoj razini igre nego je to bilo u utakmicama četvrte lige. Mislim da treba poštovati činjenicu da tri međimurska kluba igraju u ovome rangu jer vrijede kao klub i kao momčad.

Proljeće?

– Prije svega se nadam da ćemo odraditi kvalitetne pripreme koje počinju 10. siječnja. Želja mi je da nas zaobiđu ozljede i da u nastavak prvenstva uđemo potpuno spremni, motivirani da i dalje rezultatima uveseljavamo naše vjerne navijače – zaključio je Gorupić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije