Karate: Fabijan Muršić viceprvak Hrvatske

Proteklog vikenda u Sukošanu je održano prvenstvo Hrvatske za uzraste učenika (10 i 11 godina) i mlađih kadeta (12 i 13 godina). Prvog dana nastupio je Fabijan Muršić (KK Mala Subotica), u uzrastu učenika, poluteška kategorija (-42kg).

Fabijan je osvojio srebrnu medalju i naslov viceprvaka Hrvatske. U prvom kolu je pobijedio predstavnika karate kluba “Velika Gorica” rezultatom 5:0, a u drugom predstavnika karate kluba “Jadran” iz Splita rezultatom 6:0 kojem je uspješno plasirao dvije nožne tehnike u glavu. U polufinalu je bio bolji od natjecatelja karate kluba “Samobor” rezultatom 8:0 gdje je ponovno poentirao dvije nožne tehnike u glavu, a nakon toga i protivnika četiri puta istjerao iz borilišta.

U finalu je izgubio od drugog predstavnika karate kluba “Velika Gorica” rezultatom 0:2. Iako je i u tom meču prošlo nekoliko nožnih tehnika u glavu protivnika, sve su okarakterizirane kao prejake te je dobio dvije opomene.

Drugog dana je nastupio njegov brat Vilim Muršić u uzrastu mlađih kadeta u lakoj kategoriji (-41kg). Vilim je osvojio 5. mjesto nakon što je nanizao 3 pobjede, i to protiv predstavnika karate kluba “Ploče” 6:0,  karate kluba “Student” iz Zagreba rezultatom 8:0 i karate kluba “Hercegovina” rezultatom 3:0.

U polufinalu je izgubio meč od predstavnika karate kluba “Porto Tolero” iz Ploča rezultatom 0:3, a u borbi za broncu od natjecatelja karate kluba “Jastreb” iz Jastrebarskog rezultatom 0:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije