SKUPŠTINA KLUBA

NK GRANIČAR KOTORIBA Održana skupština kluba, izabran novi tajnik

Dario Friščić podnio je neopozivu ostavku na mjesto tajnika, s obzirom da je nedavno izabran za načelnika Općine Kotoriba

U subotu, 10. srpnja održana je skupština Nogometnog kluba Graničar Kotoriba na kojoj je došlo i do manjih promjena u upravi kluba.

Izvješće o radu kluba podnio je predsjednik Zoran Radmanić koji je govorio o rezultatima i uspjesima kluba u proteklom razdoblju, a posebno je naglasio dugoočekivano osvajanje naslova prvaka seniorske ekipe. Pritom je zahvalio svima koji su bili uključeni u to, od igrača, trenera, preko uprave do članova, navijača i simpatizera te sponzora i donatora.

Graničar trenutno provodi i najveći projekt u svojoj povijesti, izgradnju stadiona s popratnim sadržajima, pa je predsjednik Radmanić članove skupštine izvijestio o novostima oko ove vrijedne investicije. Podneseno je i financijsko izvješće koje govori da je klub stabilan.

Voditelj Škole nogometa Donje Međimurje i dopredsjednik kluba, Ivan Kos, podnio je izvješće o radu ŠN i pritom govorio o uspjesima njihovih ekipa, a ima ih ukupno sedam. Posebno je naglasio uspjehe na nedavnim turnirima, gdje su ekipe ŠN Donje Međimurje osvajale medalje u konkurenciji prvoligaških ekipa.

Dario Friščić podnio je neopozivu ostavku na mjesto tajnika, s obzirom da je nedavno izabran za načelnika Općine Kotoriba pa su te dvije funkcije nespojive. Njega će na poziciji tajnika nasljediti Dario Hrašćanec, dok je Friščićevo mjesto u Izvršnom odboru kluba preuzeo Nikola Pišpek.

Na samom kraju bilo je riječi o ligama i sustavu natjecanja u nadolazećoj sezoni, a NK Graničar će 31. srpnja i 1. kolovoza u Kotoribi ugostiti i Turnir prvaka međimurskih nogometnih liga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije