Stolni tenis: Odigrano 11. kolo županijske lige List Međimurje

U žiži zanimanja u 1. ligi bili su međusobni susreti ekipa s dna prvenstvene tablice, u kojima su u neznatnu prednost došle ekipe Lopatinca 1 i Nedelišća 1.

Vodeći trojac u 2. ligi napravio je još veću prednost pred kvartetom s istim brojem bodova poredanom od 4. do 7. mjesta, a u 3. ligi Mihovljan 4 je novom visokom pobjedom i dalje na vrhu, ali ga, unatoč kiksu kod Draškovca, odn.  odgođenoj utakmici s Kos-Kotoribom 4,  u stopu prate 5. odn.  6. ekipa Šenkovca.

ČSTK 3 i Nedelišće 2, lideri 4. lige, izborili su visoke pobjede, a remijem u 11. kolu malo je zastao Goričan 1, kojemu se pobjedom nad Hodošanom 3 na bod približila treća ekipa Lopatinca. U 5. ligi, unatoč neodlučenom rezultatom u derbiju s Orehovicom, drugi sastav Male Subotice i dalje je sigurno na vrhu tablice, ali je velika gužva od 2. do 5. mjesta.

U 6. ligi u svim susretima slavili su domaćini. U derbiju skupine od 1. do 6. mjesta Putjane 9 nanijele su prvi poraz Hodošanu 4, što je iskoristio Damtex 2, koji je pobjedom nad Prelogom izbio na čelo.

Što zbog sniježnog nevremena, što zbog bolesti igrača, u 11. kolu odgođene su 3 utakmice, po 1 u prvoj, trećoj i četvrtoj ligi.

>> Sve rezultate stolnoteniski liga možete pratiti u našoj rubrici ‘Stolnoteniske lige’ (kroz izbornik: Sport – Stolnoteniske lige)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije