Damira Sutnjak i Aleksandar Puklavec najsportaši Nedelišća

U maloj dvorani  MESAP-a u Nedelišću održana je svečanost proglašenja izbora najboljih sportaša Općine Nedelišće. U konkurenciji sportašica najboljom u minuloj godini proglašena Damira Sutnjak, članica Karate kluba Nedelišće. Damira je bila brončana na seniorskom prvenstvu Hrvatske te je osvojila osmo mjesto na Europskom prvenstvu u Novom Sadu. Stalna je članica nacionalne selekcije.

Najboljim sportašem proglašen je Aleksandar Puklavec, član Atletskog kluba Nedelišće. On je na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske osvojio četiri brončane medalje. U skoku u vis i na šezdeset metara prepone u dvorani te u skoku u vis i sto deset prepone na otvorenome. Kao jedini muški reprezenativac Hrvatske  nastupio je  na Europskom prvenstvu u Portugalu i osvojio dvadeseto mjesto u višeboju.

Za najbolju žensku ekipu izabrane su atletičarke, seniorke  AK Nedelišće, koje su osvojile četvrto mjesto na senirskom prvenstvu Hrvatske. Najbolja  momčad Općine Nedelišće u minuloj je godini Odbojkaški klub Centrometal iz Črečana. U prošloj sezoni osvojili su peto mjesto u 1. A odbojkaškoj ligi, plasirali su doigravanje gdje su zauzeli osmo mjesto. Osvajači su prošlogodišnjeg međimurskog kupa, a na državnoj razini zauzeli su peto mjesto.

Osim dodjele nagrada najboljma dodjeljena su i posebna priznanja za promidžbu Općine Nedelišće koja su primili Filip Ude te njegovi treneri Igor Krijaimski i Mario Vukoja. Priznanja su primili još Damira Bujan, Gabrijela Grabar, Ivan Ganzer, Damir Posavec, Mihaela  Horvat, ekipa pionira NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec, seniorska ženska ekipa KK Nedelišće, atletičari seniori AK Nedelišće, Nogometni klub Pušćine i Školski sportski klub Pume OŠ Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije