Sportski vikend

Odbojka: Centrometal dočekuje Sisak; Košarka: Međimurski derbi Rudara i Čakovca; Kuglanje: Čakovečki gradski derbi; Šah: Drugo kolo kupa; Mali nogomet: Djeca za djecu od srca i završnica Joje.

U 18. kolu 1. odbojkaške lige Centrometal dočekuje ekipu Siska. Utakmica se igra u dvorani Aton u Nedelišću u subotu od 18:00 sati. Odbojkašice Kaštela u Ligi za prvaka gostuju kod Karlovca. U 2. ligi odbojkaši Totovca domaćini su ekipi 4 rijeke iz Karlovca u subotu u 17:00 sati u dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu. Nakon što su pauzirali prvo kolo odbojkaši Nedelišća gostuju u prvom susretu u Zagrebu kod druge ekipe Mladosti.

U košarkaškoj A-2 ligi danas (petak) nas očekuje međimurski derbi. Rudar u Murskom Središću u 20:30 sati dočekuje Čakovec. Međimurje je domaćin Bjelovaru.

Druga kuglačka liga donosi nam gradski derbi u kojem će se sastati Željezničar i Čakovec. Susret je na rasporedu u subotu u 15:00 sati.

Međimurski šahovski kup se nastavlja u nedjelju drugim kolom koje će se odigrati u Maloj Subotici.

U dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu tijekom vikenda će se odigrati malonogometni turnir pod nazivom Djeca za djecu od srca. Klubovi iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske natjecat će se u kategorijama U8, U10, U11 i U12.

Ovog vikenda završava memorijalna malonogometna liga Josip Francki Joja. U nedjelju prva utakmica u dvorani Ekonomske i trgovačke škole počinje u 8:30 sati, a posljednja u 11:50.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije