OTIŠAO IZ KLUBA

NK MLADOST SVETA MARIJA Ostali bez trenera, Tihomir Nestić podnio ostavku

- Momčad je odlično izgledala i igrala na gostovanjima, a na domaćem terenu jednostavno nismo bili pravi - rekao je Tihomir koji drži da su pritom presudni bili preveliki pritisak domaćeg terena i prevelika očekivanja

Nakon godine dana provedenih u NK Mladost u Svetoj Mariji Tihomir Nestić iz Kotoribe smatra da je došlo vrijeme rastanka od sredine koju će pamtiti po dobrom.

– Ponukan činjenicom da smo nakon prvog kola i pobjede nad čakovečkom Slogom zaredali tri poraza na domaćem terenu, podnio sam neopozivu ostavku na mjesto trenera seniorskog sastava Mladosti – priopćio nam je danas.

– Momčad je odlično izgledala i igrala na gostovanjima, a na domaćem terenu jednostavno nismo bili pravi – rekao je Tihomir koji drži da su pritom presudni bili preveliki pritisak domaćeg terena i prevelika očekivanja.

– Htio bih se zahvaliti upravi na čelu s predsjednikom Slavkom Kvakanom na podršci te Zdravku Sabolu koji je uvijek gledao da nam nista ne ‘fali’! Posebno veliko hvala igračima na porukama podrške, trudu, zalaganju, korektnosti, poštovanju s porukom neka vjeruju u sebe i rezultati će doći. Hvala nogometnom klubu na ovih godinu dana! – kaže Tihomir uz poruku: – Želim vam puno sportske sreće!

NK Mladost se natječe u Međužupanijskoj ligi Čakovec/Varaždin i u šest kola ima dvije pobjede, jedan remi i tri poraza, čime su skupili ukupno sedam bodova. Prije dolaska u Svetu Mariju, Tihomir je bio uspješni trener stabilnog županijskog prvoligaša Dubravčana iz Donje Dubrave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije