NOGOMET

2. HNL Goran Vincetić: ‘Međimurje se nakon prvog poraza želi vratiti pobjedama’

U subotu u 19:00 sati pozivamo vas na stadion Mladosti u Čakovcu gdje Međimurje očekuje Junaka.

Nakon niza od pet susreta bez poraza Međimurje je u prošlom kolu 2. HNL poraženo kod Osijeka II 6:0. Čakovčani su na tablici na 7. mjestu s 9 bodova i u subotu dočekuju Junaka iz Sinja koji je 15. s 5 bodova. Junak u susret ulazi motiviran nakon gostujuće pobjede u odgođenom susretu kod Orijenta 1:2.

Trener Međimurja Goran Vincetić najavljuje susret: ‘Dolazi nam Junak nakon prvog našeg poraza i mi se nadamo da ćemo napokon i uz pomoć naših navijača upisati domaća tri boda. Ekipa iz Sinja je nezgodna i na krilima pobjede u Rijeci dolaze motivirani i u Čakovec ponoviti isto. Gledali smo ih u Rijeci protiv Orijenta gdje su se pokazali kao fizički jaka s spremna ekipa, tehničko – taktički su dobro posloženi. Bez obzira na sve to prezentirat ćemo zanimljivu i dinamičnu utakmicu, očekujemo domaću pobjedu i vraćanju u pozitivu.’ Trener Vincetić u petak slavi rođendan pa bi mu lijepi poklon od igrača bila subotnja pobjeda.

Po prvi puta pozivamo i gledatelje na tribine. Cijena zapadne tribine je 50 kn. Godišnja ulaznica je 500 kn, a oni koji imaju stare godišnje karte nisu ih iskoristi do kraja zbog prekida prvenstva pa mogu doći do novih uz 50 kn ili 100 kn popusta, ovisno koju staru godišnju kartu imaju. Plaćanje ulaznica je donacija klubu jer klub nema drugih izvora prihoda.
Cijene ulaznica su nešto veće, ali i u drugim drugoligaškim sredinama je cijena ulaznice 50 kn pa se Čakovec tu ni po čemu ne ističe cijenom. Treba imati u vidu da je cijena organizacije domaće utakmice oko 20 000 kn pa da bi se barem bilo na nuli trebalo bi naplatiti 400 ulaznica. Cijena službenih osoba po domaćoj utakmici je oko 6 000 kn, rasvjete 4 000 kn, a treba organizirati snimanje, zaštitare i sve ostalo što se traži od kluba u ovom rangu natjecanja. Za kraj nam je Vincetić o novim cijenama još rekao: ‘Nije nam cilj rastjerati ljubitelje kluba, nego im dati mogućnost da pomognu klubu.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije