Portal eMedjimurje.hr dijeli pet ulaznica za borilački spektakl!

Portal eMedjimurje.hr dijeli pet ulaznica za borilački spektakl!

Prva petorica koja ispod članka ostave komentar dobivaju po 1 ulaznicu. Dobitnici ulaznica za Biggers Better od ranije ne mogu sudjelovati u ovoj igri. O načinu podizanja biti ćete obavješteni putem ovog članka u komentarima. Sretno!


Za najveći borilački spektakl, finalni, deveti turnir Biggers Better, koji će u petak, 16. prosinca biti održan u Areni Varaždin – sve je spremno.

Osam boraca koji su nastup na finalnom turniru izborili tijekom godine na kvalifikacijskim turnirima održanima diljem svijeta, u Varaždinu će se boriti za titulu superpobjednika, odnosno zlatnu krunu kralja Biggers Better-a i nagradu od 25 tisuća dolara.

Biggers Better turnir je kojeg je prošle godine pokrenuo predsjednik WKN Federacije Stephan Cabrera sa željom da ljubiteljima borilačkih vještina ponudi nešto novo. Osmislio je tako seriju od 8 kvalifikacijskih jednonoćnih turnira koji se održavaju tijekom godine diljem svijeta s jednim ciljem – saznati tko je najjači već iste večeri.

Na svakom turniru sudjeluje 8 natjecatelja koji tijekom večeri napreduju kroz četvrtfinale, polufinale i finale do titule pobjednika turnira. Svi pobjednici turnira na kraju se okupe na završnom, 9. turniru, odnosno superfinalu na kojem se bore za titulu superpobjednika. Čast da organizira završni turnir pripala je upravo Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije