Završila Gorička liga: Bumbari i Črlenke prvaci

Završila Gorička liga: Bumbari i Črlenke prvaci

Završnica Goričke lige upriličena je povodom Martinja, kad je organizirana i tradicionalna fešta mažoretkinja Goričana. Ove godine prikrpali su im se malonogometaši “Goričke lige”, sa svojim odličjima, peharima i zahvalnicama za najbolje ekipe i nogometaše nakon osamnaest odigranih kola, proljetnog i jesenskog dijela. Prekrasno uređen Dom kulture u Goričanu, desetak dana ranije sva mjesta rezervirana, u 20 sati dvorana krcata i spektakl je mogao početi.

Prvo su se predstavile mažoretkinje Goričana, nakon njih Ivanka Jakšić sa svojim humorističko-satiričkim pogledom na Goričku ligu, smijeha i suza radosnica ko u priči.

HKUD Goričan predstavio je svoj dijelić bogatog programa kroz mlade tamburaše. Nakon večere slijedilo je toliko očekivano djeljenje pehara i odličja.

Prvaci 2. rekreacijske malonogometne lige “Goričan 2011” je ekipa “Bumbari & Črlenke“. Primili su prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo i komplet dresova sponzora “Astrea” iz Ivanovca.

Najboljeg strijelca dala je ekipa “Tuteki” – Alena Kovača sa 19 zgoditaka. Najboljeg golmana ima “Kukuriku city” – Dina Magdalenića, a najbolji igrač je Ivan Malović iz pobjedničke ekipe “Bumbara”.

Bilo je i utješnih nagrada, pehar za Fair-play dobila je ekipa “Petlovec”.

Proglašen je i “manager godine” iz drugoplasirane “Loke”- Božo Jakšić. Nagradu je dobio i najstariji igrač “Goričke lige” (njegovo ime ne objavljujemo iz razumljivih razloga).

Sve nagrade je dodijelio Josip Bašnec, vlasnik “Euroklime” iz Goričana – generalni sponzor “Goričke lige”.

Cjelovečernji show vodio je nezaobilazni Zvonimir Lepoglavec – Lepi, šarmantno i besprijekorno kao i uvijek. Muzika fenomenalna, posjetitelji raspoloženi, a gosti iznenađenja Limeni show band “Zvučni zid”, svojim su nastupom probili sve barijere.

Bila je to noć za pamćenje, a “zobaf” je potrajala do “kasnih” jutarnjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije