Subotnji nogomet: Pobjeda Nedelišća, Slakovec zabio šest golova Dubravčanu

Subotnji nogomet: Pobjeda Nedelišća, Slakovec zabio šest golova Dubravčanu

U susretu 2. HNL Međimurje je u posljednjoj domaćoj utakmici odigralo 0:0 s Junakom. U 3. HNL pobjeda Nedelića, Čakovcu bod, poraz Mladosti. U četiri susreta županijskih liga kojima su završili svoje prvenstvo su domaćini završili uvjerljivim pobjedama.

2. HNL: Međimurje i Junak bez golova



U 14. kolu 2. HNL Međimurje i Junak odigrali su 0:0. Već na samom startu vratar Čakovčana Bešenić spašavao je svoj gol. U prvom dijeli po jedna ozbiljna prigoda na svakoj strani bez realizacije. U prvih dvadesetak minuta drugog dijela Junak je više prijetio, no Bešenić je odlično branio. Čakovčani su imali jedan zicer u kojem je već lopta prevarila i vratara, no obrambeni igrač je bio na pravom mjestu na crti. Na kraju susret završava 0:0.

Trener Međimurja Biškup: Za bolji rezultat nedostajala nam trojica ozlijeđenih igrača

Preostaje još jedno kolo u kojem Čakovčani gostuju kod Marsonie. Trener Međimurja Damir Biškup rekao je da su uvjeti bili vrlo teško, da su mu nedostajali Piškor, Begović i Ćosić za bolji rezultat. Skuplja se u prošlim kolima bod po bod, no to nije dovoljno za bijeg sa začelja.

3. HNL: Pobjeda Nedelića, Čakovcu bod, poraz Mladosti


Golubić postiže pogodak za 1:0

Nedelišće je na svom terenu pobijedilo Nedeljanec 4:1. Prvi dio završio je 2:0. Za Nedelišće je dvostruki strijelac bio Jagec, a po jedan gol zabili su Balent i Golubić.

Čakovec je u gostima kod Ivančice odigrao 2:2. Prvi dio dobili su naši nogometaši 2:1 golovima Balenta. U drugom dijelu nekoliko neiskorištenih prigoda i greda, da bi Ivančica nakon jednog odbijanca zabila gol za konačnih 2:2.

Mladost iz Preloga poražena je u Ludbregu od Podravine 4:3. Prvi dio su Ludbrežani dobili 3:0. Mladost smanjuje na 3:1, domaćin povećava na 4:1. Nakon toga zabijaju Mladostaši još dva gola, no na žalost za više nije bilo vremena. Prva dva gola zabili su Furundžija i Magdalenić, a Radiković je zabio treći gol iz kaznenog udarca nakon što je isključen domaći vratar.

Međimurske lige: Četiri domaća slavlja


U 1. MNL Sloboda je u Slakovcu s visokih 6:1 pobijedila Dubravčan. Već je nakon prvog dijela bilo 4:0.

Sloboda postigla vodeći pogodak

Omladinac je u Novom Selu Rok bio bolji od Sokola 5:2. Poluvrijeme je završilo 3:0. Sokol u nastavku smanjuje na 3:1, domaćin iz kaznenog udarca povećava na 4:1. Sokol opet zabija za smanjenje 4:2, a Omladinac još jednim golom postavlja konačnih 5:2.

U derbiju 2. MNL zapad Venera je pobijedila Međimurca 4:2. Prvi dio završava 2:1. Venera je imala i 4:1 da bi gosti smanjili na 4:2. U Štrukovcu je Hajduk pobijedio Mladost iz Selnice 3:1. Prvo poluvrijeme završava 1:0. Hajduk je u nastavku poveo 2:0, a Mladost smanjila na 2:1. Domaćini daju i treći gol za 3:1 i potvrdu tri boda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije