Tenis: Punčecu treće i četvrto mjesto, Brica do naslova u parovima

Tenis: Punčecu treće i četvrto mjesto, Brica do naslova u parovima

MOMČADSKO PRVENSTVO TSSH DO 10 GODINA: PUNČECU TREĆE I ČETVRTO MJESTO

Teniski klub Varteks Varaždin bio je organizator ovogodišnjeg Momčadskog prvenstva regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za dječake i djevojčice do 10 godina.

TK Franjo Punčec nastupio je s dvije momčadi. Obje su ostvarile vrlo dobar rezultat.

U prvom kolu prva momčad pobijedila je momčad TK Varaždin 1181 rezultatom 3:1, a druga je bila bolja od druge momčadi TK Koprivnica rezultatom 4:0. U polufinalnim susretima Punčec 1 remizirao je s momčadi Daruvara 2:2 ali su plasman u finale ostvarili Daruvarčani na osnovu bolje gem razlike. Druga momčad je poražena od domaćina, momčadi TK Varteks uvjerljivim rezultatom 4:0. U borbi za treće mjesto prva momčad Punčeca bila je bolja i pobijedila drugu momčad rezultatom 3:1.

Za prvu momčad Punčeca nastupili su Justin Kermeci, Nika Šarić, Karlo Gal i Ervin Nedeljko, a za drugu momčad Vinko Brkić, Antonija Ružić, Teodor Zlatar, Vinko Jakupić i Ana Širić.

Naslov prvaka osvojila je momčad Teniskog kluba Varteks Varaždin.

OP TRNJA: BRICA DO NASLOVA U PAROVIMA

Brica Sebastijan član TK Franjo Punčec Čakovec zajedno sa svojim suigračem Matijom Sokolićem iz TK Zlatar na Otvorenom prvenstvu Trnja, turniru iz kalendara HTS-a osvojio je prvo mjesto u konkurenciji parova.

U finalnom susretu pobijedili su Luku Giljanovića i Juricu Putrića rezultatom 61 60.

 

GRILL OPEN: TURNIR PAROVA NA PUNČECU

Umjesto najavljenog Prvenstva Međimurja za seniore i veterane koje nije održano zbog premalog broja prijavljenih igrača, održan je turnir veteranskih parova. Nastupilo je dvanaest parova u muškoj i šest u ženskoj konkurenciji. Prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio je par Mario Špicar / Zdravko Barić, drugo Miljenko Balić / Davor Radek, a treće Želimir Breslauer / Krešimir Mikac. Kod žena prvo mjesto osvojile su Ana Mihalic i Ana Novak, drugo mjesto par Dubravka Kiš Lukša / Saša Kraljić, a treće Dubravka Nedeljko / Spomenka Koprivec.

Turnir je završen zajedničkim druženjem uz specijalitete s roštilja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije