Nogomet: Čakovec poražen od hrvatskog prvoligaša Varaždina

Nogomet: Čakovec poražen od hrvatskog prvoligaša Varaždina

U prijateljskom nogometnom susretu hrvatski trećeligaš Čakovec je na svom travnjaku poražen je od prvoligaša Varaždina rezultatom 1:4.

Prvi dio gosti su dobili 3:0. U drugom dijelu svaka ekipa postiže po jedan gol.

Strijelac za Čakovčane bio je Nino Pintarić.

Čakovec je igrao u nekompletnom sastavu pa su prigodu dobili igrači koji manje igraju. Ovo je bila i prigoda da trener Izet Terzić vidi na koga može računati u međimurskom subotnjem prvenstvenom susretu kada u Čakovec dolazi Polet iz Pribislavca.

Čakovec je drugi na tablici i ukoliko vodeća Slatina u derbiju kod kuće ne uspije pobijediti Podravinu moglo bi se dogoditi da čakovečka ekipa dođe i do mjesta lidera.

Trener Čakovca Izet Terzić rekao je za Sportnet.hr nakon utakmice: “Bila je to korisna trening utakmica za oba protivnika. Vidljivo je da nismo imali ovako jake utakmice te su brži i spremniji igrači Varaždina iskoristili svoje prilike. Iz prva dva prekida zabili su golove, ali dobro smo im parirali. Čak mislim da smo u drugom poluvremenu bili i bolji protivnik.”

“Ovo je bio naš klasičan sastav, ali nedostajalo nam je nekoliko igrača. Našim prvoligaškim protivnicima pružili bismo sigurno još bolji otpor da smo bili kompletni”, dodao je trener trećeligaške momčadi.

Čakovec – Varaždin 1:4 (0:3)

Čakovec, stadion Mladosti, gledatelja 100
Suci: Horvat (S. Ves), Bacinger (N. Marof), Podor (S. Ves)

Strijelci: 0:1 Grgec 19., 0:2 Cerovečki 33., 0:3 Pajač 44., 1:3 N. Pintarić 54., 1:4 Antolek 88.

Čakovec: Prekupec, V. Pintarić, N. Pintarić, Antonović, D. Bobičanec, Pomper, Sečan, Jakšić, Mihalic, Igrec, L. Bobičanec (igrali i: Kovačević, D. Mesarić, Antonović, M. Mesarić)
Trener: Izet Terzić

Varaždin: Mrmić, Sušac, DeSousa, Hasija, Grgec, Golubar, Sačer, Cerovečki, Pajač, Kukec, Antolić (igrali i: Kaniški, Antolek, Suntešić)
Trener: Tomica Kocijan

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije