PRIPREMALI TEREN

NK GRANIČAR NOVAKOVEC Nogometaši uzeli tačke i lopate u ruke, umjesto lopte u noge

Umjesto završnoga treninga u 2019-toj godini, igrači su uzeli u ruke lopate, grablje i tačke

Umjesto završnoga treninga u 2019-toj godini, igrači su uzeli u ruke lopate, grablje i tačke, a sve kako bi pripremili teren za posljednje jesensko kolo u kojem im u derbi utakmici u goste u nedjelju u 10h dolazi vodeća ekipa lige Drava iz Kuršanca.

Naime počeli su pripremni radovi za izvođenje rasvjete kompletnoga nogometnoga igrališta, a kako se zbog učestalih kiša radovi nisu mogli završiti, bilo je potrebno sanirati igralište za odigravanje utakmice.

Nakon što su krajem 2018 godine završeni radovi automatskoga navodnjavanja kompletnoga terena, u čijim radovima su također igrači Graničara fizički sudjelovali putem radnih akcija, ove godine je u planu završiti rasvjetu za kompletni teren, a sve sa ciljem kako bi se seniorima Graničara, te djeci u školi nogometa DINAMO-ZELENKO omogućili što bolji uvjeti za rad.

Tu treba spomenuti Općinu Podturen, koja dosta ulaže u infrastrukturu stadiona Graničara, pošto svakodnevno ima puno aktivnosti na istome.

Što se tiče seniora Graničara oni su vjerojatno jedna od najmlađih seniorskih ekipa u Međimurju a i šire, gdje u početnoj postavi (u prvih 11) igra 5 kadeta i 3 juniora, a sudjelovanjem na radnim akcijama pokazuju svoju privrženost zelenoj boji, tako da je zasigurno pred klubom blistava budućnost.

Također bitno je spomenuti i to da kompletni raster seniorske ekipe, njih 21, je iz Novakovca, što je vjerojatno vrlo rijedak slučaj u Međimurju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije