Beličanci i mihovljanska Sloboda uvalili pola tuceta gostima

Beličanci i mihovljanska Sloboda uvalili pola tuceta gostima

U jedinom preostalom susretu 3. HNL sjever Graničar je u Kotoribi dočekao Nedeljanec. Nedeljanec je slavio 4:0 U 36 susreta liga Međimurskog nogometnog saveza ovog vikenda domaćih pobjeda bilo je 19, gostujućih 11 i neriješenih susreta 5 uz na žalost i jučerašnji prekid susreta Hodošan – ČSK u 83. minuti o čemu smo već pisali.

>>> Subotnji nogomet: Međimurje došlo do prve pobjede, prekid u Hodošanu

>>> Nedjeljni jutarnji nogomet: “Dobro smo igrali, slabo smo zigrali”

1. MNL: Sedam domaćih pobjeda, gledatelji u terenu u Donjoj Dubravi

U osam susreta čak sedam domaćih pobjeda. Uz tri pobjede o kojima smo već pisali gdje se igrali Centrometal – Naprijed 5:1, Sloboda S – Čukovec ’77 5:0 i Sloga Čk – Podturen 1:0 danas su domaćini nastavili niz. Mladost je u Ivanovcu pobijedila Pušćine 4:1.

U Svetom Martinu na Muri Polet je pobijedio Sokol 4:2 u susretu koji je kasnio dvadesetak minuta zbog problema s knjižicama. U Palovcu je Dinamo dobio Omladinac NSR 3:0 nakon što je prvi dio završio 1:0. Najuvjerljiviji je bio BSK koji je pobijedio Trnavu 6:0. Nakon prvog dijela bilo je 1:0. Jedini gostujući bodovi došli su u ruke Spartaku koji je u Donjoj Dubravi slavio 2:0 golovima u prvom dijelu. Pri kraju susreta čak su i domaći gledatelji ušli u teren tražeći pravdu, no susret je ipak priveden do kraja.

Rezultati 1. MNL: Centrometal – Naprijed 5:1 /subota/, Sloboda (S) – Čukovec 77 5:0 /subota/, Sloga (Č) – Podturen 1:0 /nedjelja prijepodne/, Mladost (I) – Pušćine 4:1, Polet (SMnM) – Sokol 4:2, Dubravčan – Spartak 0:2, Dinamo (P) – Omladinac (NSR) 3;0, BSK – Trnava 6:0.

Dinamo iz Palovca upisao prvu ovosezonsku prvenstvenu pobjedu


2. MNL zapad: Rudar i dalje neumoljiv

Tri domaće i dvije gostujuće pobjede uz tri remija je bilanca ovog kola. Hajduk je jučer u Štrukovcu dobio fenjeraša Zasadbrega 4:0. Rudar je nastavio niz nepobjedivosti slaveći u strahonincu 5:2. Nakon prvog dijela igrači iz Murskog Središća vodili su 2:0. Dva remija s jednakim ishodom bili su u suretu Šenkovec – Plavi 1:1 i Drava – Međimurec 1:1.

Venera i dalje igra odlično. U Selnici su pobijedili Mladost 3:0 sa sva tri gola u drugome dijelu. Trnovec je pregazio Muru sa 7:1. Već nakon prvog dijela bilo je 4:0. U susretu dva Jedinstva miroljubivo. Prvo poluvrijeme 1:1., kraj 2:2. U Mihovljanu je sloboda sa šesticom ispratila Bratstvo iz Jurovca. Prvi dio završio je 2:0.

Rezultati 2. MNL zapad: Hajduk Š – Zasadbreg 4:0 /subota/, Strahoninec – Rudar 2:5, Šenkovec – Plavi (Pek.) 1:1, Drava (K) – Međimurec 1:1, Mladost (S) – Venera PMP 0:3, Trnovec – Mura 7:1, Jedinstvo GM – Jedinstvo (NSD) 2:2, Sloboda (M) – Bratstvo (J) 6:0.


Sloboda iz Mihovljana također poentirala šest puta

Video isječak: prigoda Strahoninca u 45. minuti i odlična reakcija vratara Rudara.

2. MNL istok: Croatia nakon pet kola ima pet bodova viška

U 2. MNL istok nakon jučerašnjeg prekida susreta Hodošan – ČSk bilo je mirno. Četiri domaće i dvije gostujuće pobjede uz jedan remi. Borac je u Turčišću pobijedio Galeb 1:0 davši gol početkom drugog dijela. Croatia je nakon prvog dijela vodila Bratstvo 4:0 što se pokazalo i konačnim rezultatom.

U Domašincu je dinamo poražen od Kraljevčana 2:3 iako je domaćin nakon prvog dijela imao prednost od 2:0. U Svetoj Mariji Mladost i Graničar odigrali su 1:1. Prvi dio bez golova. Graničar je poveo, a Mladost izjednačila za domaći bod. U Sivici Dubrava je pobijedila Draškovec 2:0 s oba gola u prvome dijelu. Drava je kod kuće pobijedila Budućnost Podbrest 5:3. Gosti su nakon prvog dijela vodili 1:3, no u drugom su uspjeli primit četiri gola ne davši ni jedan. Vidovčan je kod kuće poražen od Mladosti iz Palinovca 1:2.

Rezultati 2. MNL istok: Hodošan – ČSK 3:3, prekid u ’83. /subota/, Borac T – Galeb 1:0, Croatia – Bratstvo (SV) 4:0, Dinamo (D) – Kraljevčan 38 2:3, Mladost (SM) – Graničar (N) 1:1, Dubrava – Draškovec 2.0, Drava (DM) – Budućnost (P) 5:3, Vidovčan – Mladost (Pal.) 1:2.

3. MNL zapad: Domaćinima samo jedna pobjeda

Jedna domaća pobjeda, jedan remi i čak četiri gostujuća slavlja. Jučer je Parag poražen od Torpeda 2:7. Jedini remi i to bez golova bio je u susretu Zebanec – Plavi. U Mačkovcu je Omladinac poražen od Hajduka iz Brezja 0:2 primivši po jedan gol u svakome poluvremenu. Mali Mihaljevec zadržao je prvo mjesto pobijedivši u Krištanovcu 3:1.

Prvi dio završio je 1:1. Čast domaćina spasio je Donji Koncovčak koji je očekivano bio bolji od Dinama iz Žiškovca 7:2.

Rezultati 3. MNL zapad: Parag – Torpedo 2:7 /subota u Preseki/ , Zebanec – Plavi 1975 0:0, Omladinac (M) – Hajduk (B) 0:2, Krištanovec – Mali Mihaljevec 1:3, Bratstvo (P) – Pobjeda 1:2, Donji Koncovčak – Dinamo (Ž) 7:2, Sloga (Š) je slobodna.

3. MNL istok: Četiri domaće i dvije gostujuće pobjede

Eko je prijepodne kod kuće pobijedio Romsku vatru 9:0. Trnje je bilo bolje od Borca 5:0, a nakon prvog dijela imali su prednost 2:0. Otok je poražen od Napretka čak 1:8 nakon što je prvi dio završio 1:3 za goste. Radnički je u Gardinovcu pobijedio Romu 7:1.

U Štefancu Jadran je nanio prvi poraz Mladost iz Dekanovca slavivši 3:2. Prvi dio završio je 2:1. U Miklavcu Budućnost – Omladinac 1:0. Gosti nezadovoljni nakon susreta prozivali suce i savez.

Rezultati 3. MNL istok: Romska vatra – Eko 0:9 /nedjelja prijepodne u Svetom Križu/, Trnje – Borac (DH) 5:0, Otok – Napredak 1:8, Roma – Radnički 1:7 /igralo se u Gardinovcu/, Jadran – Mladost (D) 3:2, Budućnost (M) – Omladinac (DS) 1:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije