Rukomet: Dvostruko slavlje Zrinskog u Dugom Selu

Rukomet: Dvostruko slavlje Zrinskog u Dugom Selu

Igračice ŽRK Zrinski sudjelovale su u subotu 10. rujna 2011. godine na memorijalnom rukometnom turniru “Đuro Dubenik” u Dugom Selu. Prije podne na parket su izašle  igračice rođene 1998. i mlađe.

Mlade Čakovčanke velikom su borbenošću i htijenjem savladale sve svoje protivnice, pokazale da se radi o perspektivnoj ekipe te zasluženo osvojile turnir. Pobjedile su redom Zelinu sa 8 razlike, Kaštel s 10 pogodaka te domaćine sa 9 pogodaka razlike. Trener Nebojša Buvač dao je priliku svim igračicama i po svemu viđenom Zrinskice posve zasluženo kući odnose pobjednički pehar. Nakon kratkog odmora u poslijepodnevnim satima održan je turnir seniorki. Igračice trenera Golika u prvom su susretu nadigrale ekipu Kaštela člana 2.HRL-jug, a odmah zatim slijedio je susret sa domaćinima RK Dugo Selo članicama 2.HRL zapad.

Vidno umorne od prve utakmice, Čakovčanke lošije ulaze u susret i gube sa 6 pogodaka razlike. Polako se u igri sve posložilo i na odmor se odlazi s neriješenim rezultatom. Drugo poluvrijeme donosi igru gol za gol. U dramatičnoj završnici 10 sekundi prije kraja domaće promašuju sedmerac, a Posavec iz kontra napada sa zvukom sirene postiže pogodak za pobjedu.

Uz neizbježnu podršku svojih roditelja i navijača Zrinskice su se vratile u Čakovec sa dva osvojena pobjednička pehara. Bit će to, sigurni smo još jedan motiv više za boljim radom i pripremama za početak prvenstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije