Dovečer: Dižemo se iz utakmice u utakmicu

Dovečer: Dižemo se iz utakmice u utakmicu

NK Međimurje je u dva kola drugoligaškog prvenstva uspjeli skupiti samo jedan bod, iako su bili vrlo blizu pobjedi u Sigetu. Pred njima je konačno domaćinska utakmica, dočekuju Rudeš, a pobjeda je imperativ.

Moramo nadoknaditi bodove. Iako je Rudeš dobro organizirani klub, stabilan i u igračkom smislu, Čakovec je naš domaći travnjak, a naša se forma diže iz utakmice u utakmicu – komentirao je za Sportnet.hr trener Miljenko Dovečer.

Nogometni klub Međimurje iz polusezone u polusezonu nanovo slažu ekipu, pošto Uprava ne ulaže dovoljno truda u zadržavanje momčadi na okupu. To je daleko od idealnog, a s obzirom na duljinu prijelaznog roka, često je time poremećen pripremni period i prva kola prvenstva. No, sad je konačno i to iza njih, tko je stigao, stigao je, a tko je otišao, sretno mu bilo.

S dvojicom od novopridošlih igrača trener Miljenko Dovečer izuzetno je zadovoljan. Radi se o Davoru Piškoru, bivšem igraču čakovečkih Rossonera, napadaču koji je nakon epizode u Albaniji odlučio skrasiti se u kraju u kojem mu živi supruga, te o Anti Zori, braniču koji je nogometni zanat kalio u Cibaliji. “Piškor i Zore umnogome mijenjaju sliku ekipe.

Iako se ništa ne može postići preko noći, s njima dvojicom mnogo sam zadovoljniji cijelom momčadi”, kaže trener.

Utakmica Međimurja i Rudeša igra se na SRC Mladosti u Čakovcu danas od 16,30 sati.

Više na Sportnet.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije