Odbojkaški Centrometala kreću s pripremnim utakmicama

Odbojkaški Centrometala kreću s pripremnim utakmicama

Odbojkaši Centrometala nastavljaju sa pripremama za novu sezonu.

Nakon prva četiri tjedna kad se radilo na snazi i uigravanju, narednog tjedna započinju i sa odigravanjem utakmica. U utorak i petak snage će odmjeriti sa susjedima iz Varaždina koji imaju i novo ime OK Varaždin Volley. Prvi susret igra se u utorak u Nedelišću, a uzvrat je u petak u Varaždinu.

U nedjelju 18.rujna na rasporedu je 7. tradicionalni turnir “Trofej Nedelišća” koji se igra pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće. Nastupit će četiri prvoligaška sastava iz četiri različite države:

UVC Holding Graz (Graz, Austrija)

OK Borac (Banja Luka, BIH)

OK SIP Šempeter (Celje, Slovenija)

OKM Centrometal (Črečan)

Dok su Graz i Šempeter već stalni gosti ovog turnira, novost je nastup banjalučkog sastava. Turnir započinje u 11:30 sati kad se u prvom polufinalu sastaju Centrometal i Borac, a u drugom Graz i Šempeter. Utakmice se igraju istovremeno obzirom da dvorana SGC Aton ima u biti dvije odvojene dvorane. Nakon toga poraženi igraju za treće, a pobjednici za prvo mjesto. Ti susreti započinju u 15:00 sati.

Nakon toga se nastavlja sa treninzima kroz tjedan, a u subotu 24.rujna Centrometal gostuje na turniru u Sloveniji gdje će odmjeriti snage sa domaćim Šempetrom i austrijskim Klagenfurtom.

Sa službenim natjecanjima započinju 1.listopada kad u sklopu osmine-finala Kupa Hrvatske gostuju u Dalmaciji. Još se ne zna protiv koga obzirom da još nije dovršen kup te regije čijeg su pobjednika naši izvukli u ždrijebu. Uzvrat se igra četiri dana kasnije u Nedelišću.

Prvo kolo prvenstva na rasporedu je 8.listopada kad naši gostuju kod favorita prvenstva osječke Murse. Prvu domaću utakmicu u prvenstvu naši igraju 15.listopada protiv Vukovara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije