NOGOMET

KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Pobjede Mladosti (SM) i Međimurca, bod Nedelišća i poraz Sloge (Č)

U Domašincu je Dinamo tri puta vodio protiv Međimurca da bi na kraju bio poražen.

U prvom domaćem susretu u 4. nogometnoj ligi Mladost je u Svetoj Mariji predo ko 500 gledatelja pobijedila Omladinac (NSR) 5:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Kod domaćina četiri gola Dominika Gašparića i jedan Darija Nađa.

Petarda Svetomarčana u premijernom četveroligaškom nastupu na domaćem terenu

U Domašincu je Dinamo tri puta vodio protiv Međimurca, da bi na kraju bio poražen. Domaćin je poveo, gost izjednačio u saoj završnici prvog dijela i poluvrijeme je 1:1. U nastavku gol za gol. Domaćin vodi 2:1, gost se vraća na 2:2. Domaćin vodi 3:2, ali Međimurec je spora pa izjednačuje po treći puta na 3:3 i u zadnjoj minuti postiže gol za 3:4.

Dubravka Zagorac je s irace manje pobijedila Slogu (Č) 5:3. Domaćin je poveo 1:0, ali slogaši okreću na 1:2. Desetak minuta prije kraja prvog dijela domaćin je ostao s igračem manje, ali u završnici prvog dijela domaći gol za 2:2 što je rezultat poluvremena. U nastavku domaćin preokreće s igračemmanje i vodi 3:2 pa se Čakovčani vraćaju na 3:3. Sloga ima kontru za vodstvo, ali ju ne koristi i s druge strane prima gol za 4:3 pa domaćin još jednim golom dolazi do pobjede 5:3.

Zelengaj i Nedelišće odigrali su 1:1. Mreže su mirovale do 84. minute kada je Nedelišće golom Farkaša povelo 0:1. U sudačkoj nadoknadi gol domaćina za konačnih 1:1.

4. NL skupina Čakovec – Varaždin: subota Dinamo Palovec – Mladost Komet 2:0, Ivančica – Jalžabet 1:1, nedjelja Mladost (SM) – Omladinac (NSR) 5:1, Dinamo (D) – Međimurec 3:4, Dubravka Zagorac – Sloga (Č) 5:3, Zelengaj – Nedelišće 1:1, Nedeljanec – Bednja 1:1.

>>> DOMAĆI PORAZ Međimurje pobijedilo samo sebe početkom drugog poluvremena

>>> SUSJEDSKI DERBI Šarić, Mezga i Brezovec donijeli pobjedu Poletu (SMnM) nad Rudarom

>>> 3. ŽNL Šestica Novakovčana za uvjerljivu domaću pobjedu

1. ŽNL: Samo Kraljevčanu domaći bodovi

U pet nedjeljnih susreta čak tri gostujuća slavlja. Sloga (Š) je poražena od Bratstva (J) 1:4, u golijadi poraz Naprijeda od BSK 3:4, a Trnovec je poražen od Dubravčana 1:2.

Jedinstvo (GM) i Graničar (K) odigrali su 1:1. Jedinu domaću pobjedu zabilježio je Kraljevčan koji je bio bolji od Podturna 3:1. Nakon tri kola maksimalnih 9 bodova ima BSK, bez učinka su Galeb i Podturen.

1. ŽNL: subota Hodošan – Trnava 1:2, Centrometal – Spartak 5:1, Polet (P) – Galeb 3:2, nedjelja Sloga (Š) – Bratstvo (J) 1:4, Naprijed – BSK 3:4, Kraljevčan 38 – Podturen 3:1, Jedinstvo (GM) – Graničar (K) 1:1, Trnovec – Dubravčan 1:2.

2. ŽNL – skupina A: U sedam susreta jedan klub bez gola

Zanimljvost ovog kola su brojne nule kod broja golova u čak sedam susreta računajući i jučerašnju. Jedini susret gdje su oba kluba tresla mreže bio je Omladinac (DS) i ČSK koji je završio 3:2.

                                  Domaća pobjeda Omladinca (DS)

Kod kuće golove nisu uspjeli postići Radnički u porazu od Jadrana 0:2, Borac PMP je poražen od Croatie 0:1 i Budućnost (P) od Vidovčana 0:2.
                            Jadran je uspješno plovio kroz Gardinovec

Mladost (I) pobijedila je Bratstvo (P) 2:0, a Mladost (D) je bila bolja od Borca (DH) 3:0.
                                Tri gola za tri boda Dekanovčana

2. ŽNL – skupina A: subota Međimurje-Čakovec – Drava (DM) 0:8, nedjelja Radnički – Jadran 0:2, Omladinac (DS) – ČSK 3:2, Borac PMP – Croatia 0:1, Budućnost (P) – Vidovčan 0:2, Mladost (I) – Bratstvo (P) 2:0, Mladost (D) – Borac (DH) 3:0. Draškovec-Geothermae je slobodan.

2. ŽNL – skupina B: Petarda Zasadbrega

Zasadbreg je kod kuće pobijedio Slobodu (M) 5:0. Omladinac (M) je s minimalnih 1:0 bio bolji od Strahoninca, a kod kuće je poražena Pobjeda od Venere 1:3.

2. ŽNL – skupina B: subota Plavi (Pek.) – Donji Koncovčak 5:2, Sloboda (S) – Budućnost (M) 1:1, Hajduk (Š) – Sokol 3:1, Hajduk (B) – Vučetinec 0:1, Bratstvo (SV) – Mali Mihaljevec 5:2, nedjelja Pobjeda – Venera PMP 1:3, Omladinac (M) – Strahoninec 1:0, Zasadbreg 77 – Sloboda (M) 5:0. Mura je slobodna.

3. ŽNL: Kiša golova

Trećeligaši se i dalje ističu velikom efikasnošću. Otok je bio bolji od Paraga 10:3, a u Selnici je Mladost pobijedila Dubravu 6:2.

Torpedo je ispratio Napredak rezultatom 7:0. Jedini domaći poraz ubilježila je Drava koja je u Kuršancu poražena od Jedinstva (NSnD) 2:4.

3. ŽNL: nedjelja Graničar (N) – Dinamo (Ž) 6:2, Mladost (S) – Dubrava 6:2, Drava (K) – Jedinstvo (NSD) 2:4, Torpedo – Napredak 7:0, Otok – Parag 10:3.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije