RIBOLOV

SVETA MARIJA Sedmo i osmo prvoligaško kolo tijekom vikenda u Međimurju

Nakon odlovljenih šest kola nastavlja se Prvenstvo u prvoj ribolovnoj ligi HŠRS. Tako će se ovog vikenda na odvodnom kanalu HE Dubrava kod ribičkog doma Klena u Svetoj Mariji održati dva kola te lige.

U petak 5. srpnja tokom cijelog dana održava se službeni trening, a u subotu i nedjelju, 6. i 7. srpnja natjecanjesedmo i osmo kolo. U subotu domaćin natjecanja je Glavatica iz Preloga, a u nedjelju Klen iz Svete Marije. Natjecanja započinju u jutarnjim satima. Priprema od 8 do 10 sati, a sama natjecanja od 10 do 14 sati.

U toj ligi lovi 12 ekipa. U vodstvu je Bjelka iz Sunje s 9 bodova, drugi je Varaždin Interland iz Varaždina s 19 bodova , treće, četvrto i peto mjesto s istim brojem bodova dijele Zagreb Topfišing, THS Sensas iz Čakovca i Som iz Kotoribe.

Šesto i sedmo mjesto dijele Štuka iz Torčeca i Klen Colmic iz Svete Marije s po 43 boda, osmi je Rak Rakitje 44 boda, deveta Sava Županja 46, deseta Glavatica Prelog 50 koliko ima i TPK iz Zagreba na jedanajstom mjestu. Posljednja je Mrena iz Nove Gradiške s 59 bodova.

Nakon ova dva kola na kanalu u Svetoj Mariji još dva kola će se održati isto na kanalu, ali u Donjoj Dubravi. Zadnja dva kola biti će na jezeru Ilova u Banovoj Jarugi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije