RUKOMET

VELIKA POBJEDA Zrinski kod kuće pobijedio Sesvete

U prvoligaškom susretu rukometašice Zrinskog pobijedile su Sesvete Agroproteinku 24:21.

U susretu Prve hrvatske rukometne lige za žene u Čakovcu su se sastale rukometašice Zrinskog i Sesevta. Gošće su uoči susreta bile treće na tablici iza nedodirljivih Lokomotive i Podravke što dovoljno govori o teškom zadatku koji je bio pred našim rukometašicama.

Očekivano tvrda u neizvjesna utakmica koja je završila pobjedom Čakovčanki. Krenulo se gol za gol do 4:4 pa Zrinski vodi 6:4. Gošće vraćaju na 6:6 pa one vode 7:9. Poluvrijeme je 12:12.

U drugi dio bolje ulaze Čakovčanke koje imaju prednost 15:13 pa 18:14. Gošće se vraćaju na 19:18. Nakon 21:20 Zrinski ima 23:20. Za kraj još gol na svakoj strani za domaću pobjedu 24:21.
Vukojević je bila najefikasnija u domaćim redovima s 8 golova, Gavrić 6, Car i Pajić po 4 te Balić i Resman po 1 gol. Na golu 9 obrana Žvorc i jedna Kozjak.

Zrinski je ovom pobjedom i dalje 6. na tablici s 23 boda. Do kraja prvenstva još su tri kola u kojima Zrinski gostuje kod Osijeka koji se bori za ostanak u ligi, u posljednjem domaćem susretu dočekat će Bjelovar i za kraj prvenstva u lokalnom derbiju gostovat će kod Koke u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije