TRČANJE I HODANJE

ATLETSKI KLUB MEĐIMURJE Svi ste u utorak pozvani na 3. kolo Kros lige Globetka!

U tijeku su prijave za Polumaraton Zrinskih i 1. Vukovarski maraton

Treće kolo Kros lige ‘Globetka’ za 2019. godinu održat će se danas, u utorak 9. travnja, s početkom u 18 sati. Prošlo kolo obilovalo je popratnim događanjima i okupilo rekordnih 255 trkača i hodača.

– Vjerujemo da će i danas unatoč kišovitom vremenu odaziv biti dobar, a organizator AK Međimurje može samo obećati da će vas spremno dočekati! Isto poručuje i sponzor lige Carlsberg koji je osigurao nove količine PAN-a. Vidimo se dakle danas u 18 na startu još jedne utrke u Globetki sada već 57. po redu od 2012. godine! – poručuju porganizatori.

Više o Globetki (pravila lige, trasu na karti, dosadašnje izvještaje, rezultate, slike …) pronađite na www.akm.hr.

AK Međimurje također podsjeća i na ostale aktivnosti koje slijede tijekom travnja. 

– Polumaraton Zrinskih – 28.04. (21 km i utrka građana na 5 km)

Raspis sa svim detaljima, obrazac za prijavu, i popis prijavljenih pronađite na www.akm.hr. Skreću pažnju na rok za uplatu, 14.04. do kada osiguravaju full startni paket. Nakon toga jedino možete biti zakinuti za veličinu majice koja vam odgovara.

Također napominju da uplate na dan utrke idu po većim cijenama. Ove godine osigurali su finišerske medalje u obje utrke, na 21 km i na 5 km. Razlika je u veličini, i boji trake, pa će tako plava i veća biti za sudionike koji završe utrku na 21 km, dok je crvena i manja za sve trkače koji uđu u cilj na 5 km. 

– organizacija putovanja na 1. Vukovarski polumaraton

Više o svemu na www.akm.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije