LJETNA KROS LIGA

SVE SE STIGNE KAD SE HOĆE Nogometaš i trener Robert Katanec trči uz Dravu

42-godišnji Robert Katanec iz Preloga koristi blagodati Ljetne kros lige u ovome gradu.

Ljetna kros liga se već 12. puta održava u Prelogu. Sada u organizaciji Trkačkog kluba Kotoripski begači. Uopće nije potrebno ni spominjati da iz kola u kolu ima sve veći broj poklonika. Jedan od njih je poznati međimurski nogometni djelatnik 42- godišnji Robert Katanec iz Preloga.

– Rado se uključujem u takve trkačke događaje kad god imam vremena – dometnuo je nakon subotnje trke.

Bila je prilika za dvije, tri o nogometu. Rekao je kako ne zaboravlja svoje korijene iz Goričana. To je sredina iz koje je nikao kao nogometaš braneći boje uglednog NK Trnava. Kako krv nije voda, za klub je vezan i danas kao njihov igrač u veteranskoj kategoriji. Inače radi kao trener, no sada je okrenut ženskom nogometu.

Robert je  trener u NŠ Međimurje Čakovec vodeći kadetkinje i seniorke. Kaže kako se je odlično snašao poslije vođenja muških klubova i kako je ovdje više nego dobro prihvaćen.

– Početkom kolovoza krećem u pripreme za novu sezonu. Iza nas je jedna uspješno odrađena sezona u kojoj smo vidno napredovali u svim segmentima igre – kaže te dodaje da je to rezultat marljivog treniranja i redovitog dolaska na treninge pa cure u mnogočemu mogu biti primjer svojim muškim kolegama nogometašima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije