KOŠARKA

Nika Rodek zlatna s Trešnjevkom, Radost ugostila Kineskinje, uskoro Radosna noć

Igračica Ženskog košarkaškog kluba Radost Nika Rodek za mlađe kategorije nastupa za ŽKK Trešnjevku.

Prošlog vikenda sudjelovale su na završnom turniru Prvenstva Hrvatske za kadetkinje u Splitu. Nakon što su u polufinalu pobIjedile Medveščak 63:44, u finalu ih je čekala ekipa KAŽL. U još jednoj uvjerljivoj predstavi (KAŽL – Trešnjevka 56:79) osvojile su treće uzastopno zlato za kadetkinje. Čestike Trešnjevci i Niki na još jednom iznimnom uspjehu.

Zanimljivu utakmicu odigrale su seniorke Radosti. U petak 22. veljače ugostile su djevojke iz Kine koje koje su u Hrvatsku stigle još u prosincu i ovdje ostaju do lipnja. One su buduće studentice ‘Peking sport universitya’, sveučilišta koje svoje studente šalje na putovanje svijetom i ovaj put su odabrali Hrvatsku. Tijekom svog boravka ovdje se školuju i igraju košarku s lokalnim timovima pa su tako došli i do nas. Utakmica je završila pobjedom Radosti, nepoznatim rezultatom, ali to je ionako nebitno

9. RADOSNA NOĆ

Već tradicionalno, povodom Dana žena ŽKK Radost organizira 9. Radosnu noć.  Pozivaju vas u subotu 9.ožujka u restoran Kristal Čakovec s početkom okupljanja od 20.00 sati. Dođite i povedite svoje ženice, mužeke, prijatelje, rodbinu, kumove – zabava je otvorenog tipa. Konzumacija (večera) je 80kn.

Organiziraju i bogatu tombolu, a cijela večera je organizirana kako bi se zabavili, podružili i naravno pomogli klubu u daljnjem djelovanju i nastupanju.
Za rezervacije i sve ostale informacije javite se na broj: Vanja Terek 098/1790-343 ili Matija Terek 098/1331-567.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije