ČEMU OVO?

Isključenje predstavnika kluba na riječi ‘Fučkaj faula, štiti igrača!’

Pri kraju prvog poluvremena susreta Bratstvo Savska Ves - Hajduk Brezje isključen je predstavnik Brezovčana iz ne baš jasnih razloga...

U susretu Druge međimurske nogometne lige – skupina B pri kraju poluvremena Bratstvo je u Savskoj Vesi vodilo protiv Hajduka iz Brezja 3:1. Mirna utakmica. Domaćin je došao do tri gola autogolom, golom iz kaznenog udarca i golom iz igre njihovog japanskog pojačanja.

Brezovčani su uspjeli smanjiti rezultat u najmanju ruku zanimljivim golom. Prizemni udarac odbio se od zemlje, vratar bi možda bio i obranio, no lopta je poskočila ruku i uz pomoć stative se odbila u gol. Neki krtičnjak se našao na krivom mjestu za domaćine i pravom mjestu za goste.

Čudna je bila situacija pri kraju poluvremena. Na sredini terena domaći igrač povlači gostujućeg u nekoliko navrata, gostujući službeni predstavnik viče s klupe ‘Fučkaj faula, zaštiti igrača!’ i na kraju je prekršaj dosuđen. Glavni sudac dolazi do klupe, a između suca i predstavnika staje gostujući trener. Nakon kraće rasprave suca i trenera te obraćanja predstavnika prema delegatu sudac isključuje predstavnika Hajduka.

Potpuno bespotrebno. Za isključenja postoje kriteriji, bilo bi zanimljivo za vidjeti i čuti koja razina kriterija je bila korištena u ovoj situaciji, osim vrlo loše slobodne procjene i prosudbe. Niti povoda niti upozorenja niti ničega, odmah isključenje, a realno – ni zbog čega. Ako treba napraviti autoritet, tada to treba biti dosljednošću i znanjem, a ne na ovakav način.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije