TRČALI U LJUBLJANI

Više od 150 Međimuraca i po kiši i vjetru trčalo tešku utrku u Ljubljani

Paulina Plačko (34) iz Kotoribe već tri godine unatrag ne propušta ni jednu utrku na našim prostorima, a i prostorima u okruženju. U subotu, 27. listopada bila je među 150 Međimuraca koji su 'dijelili' 23. Ljubljanski maraton i 23. Ljubljanski polumaraton.

– Iz 60 zemalja su došli trkači u Ljubljanu kako bi sudjelovali na tamošnjem polumaratonu, odnosno maratonu. Znaci 21 km, 42 km trčalo je oko 10 tisuća ljudi svih dobnih kategorija. Bilo ih je bosih, bravo za njih, a ‘najbolje’ od svega je kiša koja nas je prala od samog starta pa do samog cilja. Kiša, pljusak, vjetar, nema predaje…

Navijači velika podrška na svakome uličnom uglu, predivni doživljaj koji ti daje snage do kraja. Svi mokri do kosti, jedva se vučemo, ali dok čuješ navijače, publiku, glazbu raste u tebi adrenalin brojiš kilometre i dođeš do cilja, nema ljepšeg doživljaja – ispričala nam je Paulina pri povratku iz slovenske prijestolnice.
S tobom neizostavni duplo stariji Dragec (op. a. Dragutin Pintarić)?

– Naravno, Dragec i ja partneri, kolege do kraja samog cilja zajedno. Niti kiša, ni vjetar nisu nas spriječili i velike čestitke našima maratoncima – rekla je, misleći pritom na oko 150 Međimuraca koji su bili u Ljubljani. 

– Po kiši ‘istrčan’ Ljubljanski polumaraton…..1:53:37… 1623 trkača iz Hrvatske, više od 150 iz Međimurja. Čestitam svima na sudjelovanju, a Atletskom klubu Međimurje i Međimurje Runners na organizaciji – napisao je na svom Facebook profilu međimurski župan Matija Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije