JASMINA ILIJAŠ iz Donjeg Kraljevca odlična na maratonu u Veroni

U dobrim uvjetima i na zahtjevnoj stazi Jasmina Ilijaš iz Donjeg Kraljevca, kao članica Trkačkog kluba Marathon 95, je postigla odličan rezultat, poboljšala svoj osobni rekord za više od dvije minute i najavila da se nakon privremene stagnacije zbog zdravstvenih razloga možemo nadati još boljim rezultatima i uspjesima.

Maratonska trasa u Veroni je prilično teška jer ima puno skretanja i promjena podloge pri čemu se nekoliko kilometara trči i po kamenim kockama tako da je rezultat u smislu postignutog vremena i vrijedniji.

Prema riječima Jasmine utrku je trčala u planiranom jednolikom tempu 4min/km prvih 37km da bi posljednjih 5km kad noge postanu već jako teške ipak malo pala u tempu ali svejedno postigla odlično vrijeme i plasman na 7. mjesto koje će joj po njezinim riječima biti veliki motiv da jako dobro odradi zimske pripreme i slijedeće sezone bude još bolja, javlja TK Marathon 95.

U konkurenciju sveukupno 377 maratonki pobjednica je bila Dal Ri Federica iz Italije 2:37:45 pri čemu su sva prva 4. mjesta zauzele najbolje talijanske maratonke budući da je to bilo ujedno i talijansko prvenstvo u maratonu.

Na kraju još jedne uspješne sezone za naš klub ovo je rezultat i događaj koji će motivirati ne samo Jasminu nego i sve članove kluba da svi sljedeće godine budemo još bolji i uspješniji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije