STOLNI TENIS Marta Novak u subotu pobjedom debitirala za Šenkovec

U 5. kolu 1. Hrvatske lige istok za igračice u subotu je za vodeći Šenkovec protiv Požege u jednoj pojedinačnoj partiji debitirala mlada Putjančanka Marta Novak. Svoj prvi nastup ne samo što će upamtiti po pobjedi svoje ekipe, nego i po svojoj prvoj pobjedi u ovom rangu natjecanja. Ona je, naime, u drugom krugu zamijenila najbolju Šenkovčanku i svoju prezimenjakinju Anju Novak i pobjedom nad Sarom Klobučar zaključila utakmicu za konačan rezultat od 4:1.

Greškom je, nažalost, ta pobjeda pripisana Anji pa se Marti zbog toga ispričavamo. Marta je inače mlađa kadetkinja STK Putjana za koje igra mlađe kategorije, sve do juniorske, a na dvojnu registraciju za STK Šenkovec igra kategoriju seniorki. Do 5. kola je odigrala samo jednu partiju parova i to s Dinom Ratajec u 3. kolu uspješno protiv osječkoga Vodovoda, a s istom partnericom nije toliko uspješna bila i u subotu protiv Požege, kada su izgubile.

Inače se ubraja među najbolje mlađe kadetkinje Hrvatske i trenutno je na sedmom mjestu rang liste HSTS-a, što je solidan plasman s obzirom da je tek u ovoj sezoni zakoračila u ovu kategoriju pa se od nje ubuduće očekuju još i bolji rezultati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije