NAVIJAČI Međimurci na putu u daleki Kalinjingrad

U četvrtak je službeno otvoreno 21. svjetsko prvenstvo u nogometu. Domaćini Rusi napravili su spektakularno otvaranje na stadionu Lužnikiju uoči utakmice protiv Audijske Arabije koju su na kraju Rusi pobijedili s visokih 5:0.

Hrvatska će Svjetsko prvenstvo u Rusiji otvoriti protiv Nigerije u Kalinjingradu i to u subotu u 21 sat. Rusija je daleko i nepoznanica je većini navijača s ovih prostora.

Ipak, organizatori Svjetskog prvenstva potrudili su se olakšati navijačkim legijama dolazak u zemlju, kao i putovanje po gradovima gdje igra reprezentacija koju bodre. Iznimka nisu ni Hrvati, a s puta nam se javljaju i navijači iz Međimurja.

Osmeročlana ekipa iz Žiškovca, Zasadbrega i Svetog Jurja na Bregu krenula je u noći s četvrtka na petak kombijem na put u daleki Kalinjingrad.

Kristina Rodinger, Gordana Bakač, Draženka Rodinger, Anita Varga, Miljenko Bakač, Tomica Rodinger, Denis Rodinger i Danijel Varga javili su nam se iz poljskih Katowica gdje su predahnuli od napornog putovanja.

Kako su nam rekli, prenoćit će u Elblagu, gradu stotinjak kilometara udaljenom od Kalinjingrada, a svoj dolazak predviđaju oko 16 sati. Na pitanje što očekuju od utakmice, odlučno su rekli da očekuju pobjedu.

Nadamo se da će tako i biti, a veselim Međimurcima želimo sretan put!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije